Monday, April 02, 2007

Lawatan sambil belajar

Ha, aku dah upload kan gambo2 aku amik masa kat Sydney baru2 ni. Malang utk korang2 yg suruh aku amik gambo2 'menarik', tkleh nak postkan kat dalam album aku tu. Korang klik kat TedungS's photo tu, tp kalau korang malas (memang korang ni dasar pemalas!) korang klik kat SINI ha..


Finally!! Ni la makanan aku selama 5 hari, pergh!! Mamak, itu kuah kasi LEBEY!!


Aku pun belasah mee kari 15 AUD (lebey kurang RM40). Nak buat camano...

King Cross, tempat Red Light diorang. Aku lalu ja, tak masuk pun ;p

Korang tgk betul2, camana cloud tu? Ni masa kat Canberra..

19 comments:

wan said...

terliuq gak aku tengok gambar neh :p

Noushy Syah said...

AIyakk..tedungs, tu roti canai apa besa betul tuh ..cam roti kat Saudi Arabia aje..ahakss..tp nampak kuah tu mcm kuah curry dap dappp...hehhehe

*aikk, king cross, lalu aje ke tedungs..ahaksss, bole caya ke? ngehhh..

achik said...

mmg lepas gian tu... tgk kari tu cam power je...

ad3ck said...

mak hai smpi RM40. seminggu punya makan. ;p.

ada apa dengan awan tuh?

Ayaq masak said...

awatnya dengan awan tuh?

tedungS said...

wan
ha.. tau pun haha

NS
tu la roti naan, kita kdg2 panggil roti tempayan. betul tk masuk! (sambil bersiul..)

achik
mmg power! terangkat j*b*r haha

ad3k
nak buek camano.. mcm tulisan allah kot? terbalik la

ayaq
jawapan spt diatas..

ILA said...

Salam Tuan Tedung:p
Awan tu mcm khalimah alif lam lam ha..kerrrr???
tu capati @ tosei???
alahai...ksiannya org yg duk kat sna...hukhukkk

ILA said...

aisey...ngupernya 10mnit yg lepas tuan tedung dah kat sini:)

tedungS said...

ila
ha'ah, ko miss seminit je. aku terlambat 30 sec, pasal angin kuat gak masa tu. takde la sejibik pun, tp iras2 gak le

blackpurple said...

Makan jangan tak makan.........Selagi boleh makan tu 'sebat' jer, jangan fikir kolestrol ke apa...ha ha ha

13may said...

arghhh!!!! lapaq lapaq!!!

Lan Rambai said...

Red Light tu apa? yang aku tahu traffic light ada lampu merah... tak nampak cam traffic light pun..



hahahahaha....

lindosh said...

sedap dak?

akirasuri said...

hahak.

entri ni membuat kita kelaparan. warghhh!!

Masy said...

wooo kalimah Allah ke? aku ingatkan ko bygkan mende lucah ke ape. yelah ko ni bkn leh caya sgt muahahahah

tedungS said...

BP
yeah, selagi perot ku blom memboroi lagi

13
padan muka ko

lan
ek ele lu buat2 tak tau plak

lind
sehingga menjilat kaki

akira
yeah, turn korang lak kena

masy
ish ko ni haha..

kyazz said...

aduhhhh... rindu banget gue sama makanan malaysia... kacman bak mai sikit kari tuuu...

PayaKubor said...

very nice blog.
hahaha

Wang Pirang-Pirang said...

hmm, nyam nyam