Thursday, February 28, 2008

Industri Kecil

Salam kepada semua. Baru sebulan aku bersara, aku rasa2 aku nak memblog semula. Tapi secara kecil-kecilan cukup. Sebabnye korang tau2 jelah.. bizimizi. Bila aku baca komen lepas, 17 out of 19 were from the opp gender. Itu yg membuatkan aku bersemangat proton Waja balik ni wohoo.! Duh..

Macam2 jadi sejak aku balik ke tanah Malaya ni. Boleh dibuat cerekarama rasanya. Suuuuma ada, apa lu mau. Kekadang aku rasa macam nak melompat, nak debik, nak peluk, nak pottage, nak mintak mahap... Memang Malaya ni tempat yg unik dan penuh karakter. Apa2pun, perut aku telah mula membesar spt beer gut walaupun aku tak togok menatang tu (dah). Ni semua salah nasi kandar, nasi kampung, ABC, teh tarik, mee goreng mamak, KFC, McD, BurgerKing etc etc (yeah yeah.. blame it on others). Baru2 ni aku mencecah 1o thn I love you too honey. Hujung minggu ni aku akan outstation (again) 2 minggu.

See you all in two weeks time..