Sunday, May 27, 2007

'Thong Song'

Baru2 ni aku diberi satu lagi peluang untuk menghabiskan duit kerajaan Ostolia dlm lawatan sambil belajar aku yg ke-2. Memandangkan byk tempat yg aku pegi dan cerita yg aku nak share ngan korang, en3 kali ni berkisar tentang Thong. Aku mmg kena beli thong ni pasal senang skit nak aku berjalan2 kat pantai sambil menikmati 'keindahan alam semulajadi'.
Ni la Thong yg aku dok cari2 selama ni, kat mesia bleh dpt RM3-4 je
Tp aku tau korang mesti igt mende ni, haha kena korang
Lepas menikmati 'keindahan', aku terus menyenorkelkan diri aku..

Tk salah aku selain OZ, Brits pun panggil menatang tu Thong gak. Kalau kat Amareka tu sah2 la G-String. Aku heran apa yg best sgt la diorang pakai G-String tu, tk melekat ke kat celah-celah Bedah tu..? Korang bgtau skit kat aku. Aku sbg seekor ular TedunG jantan yg sejati ni off cse lah tk kesah langsung nk tlg tengok2kan hohehoheh.

Friday, May 18, 2007

'My Penis and I'

Aku sebenonya tgh nak masukkan en3 baru pasal gambo2 yg aku terhilangkan tu. Tapi TV keluar citer dokumentari pasal saiz penis satu mamat brit, tajuk dia spt diatas. Mula2 tu aku dok gelakkan dia, beso anak akunye je, tp bila aku follow cerita tu ish kesian mamat tu. Trauma dia, insecurity, lack of confidence. Dia pg jumpa toys manufacturer, psychologist, party gals; wide range of people. Doktor suruh operate dia tknk. Psychologist ckp tara masalah, 9 yrs gf dia pun ckp sama. Dia pg porn movie set interview pornstars, aktres tu ckp it it doesn't really matter, maybe it'd feel slight different but that shud be ok. Aktor ckp plak, just one part of your body, don't worry so much mate. Tp kalau aku cam dia, aku pun boleh jdi trauma gak. At the end, he feels much better and happy with his size. Nevertheless, i wud'nt trade mine with his hehe..
Peta sempoi
Sewa moto senang bergaul ngan masyarakat tempatan yg mmg baik2
Common sight, halus seni dia tp faham2 jelah kan
Hotel in a temple..

Igtkan nk pos gambar beaches dia, tp langkawi lg cantik. Lgpun tkleh lwn yg ostolia nye, so aku lupakan je lah. Gambo2 ni aku amik dr kamera kekawan aku, tk byk gambo yg menarik. Hari Senayan ni, aku pg lawatan sambil belajar seminggu ke separuh Ostolia plak (again? u lucky bast***!) Jd aku mungkin lambat reply korang punya komen le gamaknye. Adioss

Tuesday, May 15, 2007

Lawatan Sambil Belajar 2

Baru2 ni aku pg Indonesia sbg sebahagian drp belajar aku lah. 2 hari Jakarta, sehari Bandung, sehari Surabaya dan 4 hari Bali. Mula2 tu aku ingat kira merendek la, tapi tgk2 banyak lak assignment dan yg seandainya. Cuma 2 hari terakhir kat Bali je yg aku dpt rasa mcm bercuti skit. Yelah, sampai hotel je dah 10 malam, esok lepas habis visit pukul 2 ptg dah kena cx out. Yang paling aku bengang sekali, gambor2 yg aku amik kat Bali habis aku TERdelete masa tgh DL kat komputer aku, kemak btol. Dah la keluar ngan ompteh ni byk sgt restriction, tkleh ke sana sini terrorist attack lah, pencopet lah. Hari ke-3 aku sneaked out, tk tahan nk ngikut diorang. Terasa mcm dok budak2 plak heheh..

Kat Bali, aku n 2 member aku sewa motor kitorang merendek 1/4 pulau, tu pun dlm 8 jam gak tu, kebas telo aku. Beso Bali ni, >3x Penang kot aku igt kecik je. Abis kitorang masuk ceruk2 tokkun diorang, barang2 murah, aku beli oil painting cuma RM 30 sekeping. Kat CM tu kurang2 RM 500 kawan aku sorang tu cakap lah. Bali ni majoriti Hindus, byk ancient temples. Hotel aku dok pun lebih kurang mcm dlm temple lah. Aku sampai2 hotel malam Jumaat, pe lagi baca Yasin le kitorang heheh.. Pukul 3 pg je bau busuk semacam, tp stokin aku dah abis anto laundry dah...
Kol 0530 dh naik k/t, kena bangun 0330 tensen tol.
Singapore at 7 pm. Lepas tkp gambo ni, lalu kat atas Johor nak je aku terjun keluar huhu..
Bangunan org Padang, tempat asal arwah atok n enek akuSuku Papua, batu ni keranda diorang. Memang ada pun kat dalam tu, aku tk tgk leMenyelam sambil tgk amoi2 berenang

Rumusan dia, awek2 Indon ni tk lawo2 langsung hehe. Tgk dlm TV punye la cun2, tp majoriti adoih la hai. Tapi yg best, dah lama telo aku tk berpeluh heheh.. Nanti bila aku dapat cilok gambo2 kat Bali aku citer lain. Sesapa yg terasa nk pg Bali, aku igt korang pg Langkawi ke Tioman ke lagi cantik, cuma barang je murah. Dah la macet (traffic jam) giler, punya la ramai manusia. Akupun heran apasal la ompteh ni minat pg tempat2 camtu.

Friday, May 04, 2007

Bye Atok MakWan TokWan TokMak

Hari ni makpak aku n missus balik lepas 3 minggu dok ngan kami. Merata kami bawak diorang berjalan, sampai makpak aku tkmo keluar langsung the last 3 days. Tak larat kato eh. Diorang akan dok si Sydney sehari dua, jalan2 kat sana plak sebelum balik. Suasana sedih gakla, terutama anakbini aku. Aku rasa mcm baru 2-3 hari diorang sampai, dah nak balik dah..
Posing dulu
Ujung thn ni kami balik no
Atok balik dulu ek Aief
Tokwan tknak lepaskan cucu2
Bye MakWan..
See you all this December

Aku mula2 tu tahan macho la, tp bila nampak bapak aku yg brutal tu kesat airmata trus jadi sentimentol. Anyways, 7 mths to go, I'm outta hereah! Esok aku plak tinggalkan anak bini, lawatan sambil belajar ke Indonesia. Seminggu gak tu. TEMPE, here I come!