Saturday, April 28, 2007

Hari Antarabangsa

2 minggu lepas kami kena organised International Day untuk semua oversea course member; India, Cambodia, Kiwis, Thai, Singapore, Pakistan, Philipine, US, Vietnam, PNG, Brunei, Japan, UK, China, Canada, tu jela kot. OZ course member bwk perut ja. Kami kena sediakan makanan dan sesetengah buat cultural show. Msia buat nasi lemak ngan kuih karipap je, ada la lidah buaya simple2 je lah. Itupun dekat 3-4 hari nak kena siap, bygkan >400 kuih karipap!
Msian booth. 45 min je, pastu licin!
UK's; austin power, king henry n pahlawan diorang
Msia hantar anak2 je buat show heheh
Ni semua dtg bwk perut melantak
Jumping castle, aku nk join tp diorang tk bagi, tch!
Kiwi's booth, ikut hati aku nak kebak je baju all black tu

Nak tempek gambar negara2 lain byk sangat plak. Tak sangka plak nasi lemak bodo kami tu laku heheh.. Aku dok sibuk tgk booth geng2 aku yg lain, selain dok tengok anak Japanese ambassador yg punye la cun >mata sepet rambut panjang hoheh<

27 comments:

tintaHati said...

Wah bestnya dapat mengenali budaya pelbagai spesis ular dari serata dunia.

salam tumpang lalu tuan rumah..

Ayaq masak said...

Bestnya...... bodow tak bodow, janji sedap! :D

akirasuri said...

hahak.

wah wah! posing maut ek bro ted :p

skidg8 said...

encem nyeh bro ted nih!

haha

tp suka sgt buat statement yg 18sx.eii... kita tecit lagi tau.

haha

PayaKubor said...

Macam meriah je kat sana. Wa jaki siot. Kau lupa nak letak satu gambar bro, gambar awek jepang tu.

ILA said...

pasai tak letakkkkk...pic anak jepun tu ha!!!!!(taraf marah niee)
kau saje nak tgok sorang2 jerkkk!!

errr...pasai u all tak wat tempe ha?? bagi ler dia org knal bnda2 tu..sedap perrrr..bila tempe d buat kerepek mix chese.letak ler nama ala2"chese tempe"
tak gitu?
sila angguk tanda stuju..
muahahahahaha!!!!

Masy said...

nk tgk gmbr nasik lemak bodo tu. sian nasik tu, bkn salah dia jadik bodo, salah org yg masak laa hahahaha

M.I.S.S.Y said...

segak sungguh tedungS berbaju melayu tapi mata saya tetap di All Blacks tu..arghhhh rembat satu pon ok tu

Apple Pie said...

wahh..meriahnya. mana gambar yg bodo2 tuh?? ahahahahahah

goboklama said...

sape jejaka berkaca mata hitam tu? ahaks.. :p

TedungS said...

tinta
heheh.. perli nampak

ayaq
btol tu, diorang mmg burok lantak

akira
hins hins.. mano ado ;p

skid8
ye ke? hins hins.. mano ado ;p

paya
tu la, aku tertangkap pakai video plak. tkpela aku sorang je dpt tgk heheh

ila
aku n tiga2 membe aku semua minang, so tk reti buat tempe le. makan bole

TedungS said...

masy
hahaha

missy
actually mmg nak rembat pun baju tu, tp mmt kiwi tu dok jeling i semacam je tch

apple
tu la dia heheh

gobok
ehm ehm (hins2 tu maksud die idung kembang) mano ado..

Noushy Syah said...

yeh yeh, nak kari-pappp yang tedungs buat tuh, meshti sepesel munya..ngehhh pashtu bole main dlm jumpie castle tuh wokeh?

p/s mana esemen?

ad3ck said...

makanan tak kesah. kenyang tuh lagi penting beb. perut tuh. perut. hehe.

Sastri said...

best tu... cepat abis ek juadah2 malaysia nih... :D

wan said...

aktif la jugak kau kat sana kan?

TedungS said...

noush
mesti la sedap. bleh join lompat, pastu kalau bocor tiup sindri

ad3k
ur right mate

sas
ramai gak puji makanan kami tu hehe

wan
tu la, kat mesia aku keje melingkau ke :)

M.I.S.S.Y said...

saya pahang di raub & kuantan. kita sama kampung ka?

blackpurple said...

Karipap pun karipap la labu..ha ha ha..

Kalau aku terliur gak Cantebury tu...ha ha ha

TedungS said...

missy
dulu keje kat kuantan, abt 7 thn gak la

BP
betol beb, kalau mamat kiwi tk beso bdn dia lama dah aku kebak

debikdebuk said...

Diorang sidai gitu je baju All Black??? Dah tentu yang ori..bukan made in indon...

ubisetela said...

kalau dah nama dia nasi lemak, bodo tak bodo, gerenti lakuuuu!

ahahaha.. ada ka dia pi sidai jersey kat booth.. ish ish.

zackyah fimiyun said...

giller dengki aku!

aku suka budak ketot menari tue..

(nape aku sangat patriotik tu)

kau tak mnari zapin ke?

achik said...

phewitttttttt... posing jgn x posing ;p

TedungS said...

debik
mmg ori, berbulu tpk tgn bila pegang

ubi
diorang kata dah tkde tempat, meja penuh ngan arok

zack
aku tang joget2 ni mcm atok aku ckp la - 'man don't dance, dude!'

achik
skali skala heheh

13may said...

hui! memang hensem!!!

TedungS said...

13may
hah tu la ko