Tuesday, February 17, 2009

Limau Nipith

Apa la nak jadi dengan lelaki kat BolehLand ni. Semakin lama, semakin ramai yang aku tengok menjadi 'bencong', satu perkataan Indonesia yang bermaksud auww. Baru-baru ni aku bersama Boss aku melawat anak lelaki dia di salah sebuah MRSM kerana ditimpa kecederaan. Orang tua tu membebellah taknak bagi anak dia main ragbi lagi, tapi bila aku lihat sekumpulan budak-budak lelaki sedang berlatih tarian dengan penuh kebencongannya, aku pun berkata "Boss, saya rasa biar si Banglong tu main ragbi drp jadi mcm bebudak tu.." "Ish.. betul la. Macam Cipan!!"

Tu belum cerita selebriti-selebriti yang terkenal yang pernah aku/kawan aku sendiri alami. Ada setengah tu pakai modal playstation lah, nyanyi karaoke sama-sama lah, tertumpah air kat seluar lah. Dude!!! Ni kena kat kawan aku, "You datang la bilik I, kita main playstation.." Nasib baik tak pergi, kalau tak ter'tarjub' la si telo tu... Tak perlu lah aku sebut siapa nama diorang tu, tak baik menjatuhkan maruah orang. Lagipun aku ni bukannya kaya sangat, kena saman nanti nak bayar apa lain la bulu kaki aku ni emas..

Apa kena mengena dengan Limau Nipith? Ha.. Ni kawan sekolah aku dulu, dia tak boleh sebut 'S' betul-betul. Mesti jadi 'th'. Dia ni pun tergolong golongan tu gak tapi dulu budak-budak mana la aku tau. Sampai sekarang tak kawin-kawin lagi kesian pulak aku tengok dia. Tapi tak semua 'TH' tu bencong lah, mungkin 'co-incident' je lah..

Jom Playthtathen?? HAHAHAHA