Friday, December 16, 2011

Loo Lian

Wa manyak suka sama lu. Tiap2 anam bulan , lu kasi wa manyak siok. Mula2 lu jual mahai, tapi tengah2 lu sula kasi liskaun! Loo Lian, wa manyak siok sama lu! Muaq MuaQ!



Tuesday, July 19, 2011

Krisis Umur

Middle age crisis, bak kata arwah atok aku. Selalunya krisis ni melanda manusia berusia 40-60 thn. Kenapa? Sebab umur dah jadi tua, ditambah dengan perubahan persekitaran, isu-isu kehidupan mahupun sesalan. Apa kena mengena ngan aku yg baru mencecah 4-series ni? Yes off course, 3 hari lepas aku seperti biasa berkejar-kejaran dengan anak2 muda mengejar bola di padang futsal Ampang. Ketereran aku menyekor beberapa gol dan juga kelincahan aku yang sering mengkucar-kacirkan pasukan sendiri menyebabkan aku seolah-olah Safee Sadli yang terer tu.

Itu je aku nak cerita. Tak sangka terer lagi aku ni.


Oh ye, 3 hari lepas tu, baru je 3 minit main ankle aku terpeleot. Sampai la hari ni jalan terdengkut-dengkut kena gelak ngan opis mate. Abis tu, korang nak soh aku main apa? Pompuan? Hohehoheheh

Saturday, July 16, 2011

Kambek

Yeah, you got it right. TedungS kambek (come back), tkasih kepada si pompuan ni yg tiba2 bagio semangat kat aku.. Apa aku nak tulis selepas dekat setahun bersawang ni...? Oh ye, aku dh pindah tempat keje baru, jadi opis boi kat KL (bosan mcm sireh) tak boleh dah nak merempit buat satu Malaya berang. Famili tinggal kat Kontan dulu sampai anak aku abis UPSR (membujang? Yeehaawr!) Ketiga, aku semakin hemskem (bukan handsome ye, cer baca betul2 - H E M S K E M). Kejap2 lagi aku lewat blog korang. Adios, Salam, Bueno Sierra.