Wednesday, April 25, 2007

Korang Dari Mana?

Bila aku tgk kat aku punye ClustrMaps tu, aku tgk byk gak hits yang jauh dari Jepun sampai ke American continent tu. Bangga gak aku ada kekawan mai dari jauh ni, tapi aku tak tau yg mana satu. Cuba korang bagi tau lokasi korang dan apa korang buat kat situ. Termasuk yg kat tanahair yg tercinta sekali la ek. Aku start dulu, aku TedungS skrg ni kat Canberra belajar strategik, bulan 12 ni aku balik. Kerja aku ialah ni ha..Hehe.. ni bila aku tkde keje la, bukan keje betol pun. Skrg aku tk buat dah keje ni, beku telor beb!

27 comments:

Sastri said...

waaa... keje kat Aus sana main golf? best laa kalau camtu...

13may said...

waahahahha...meh aku jadik caddy..
aku ada experience:)

goboklama said...

aku dr.BP, Johor,Malaysia heheh..

achik said...

saya dr selangor, m'sia... :)

lindosh said...

nak gak keja tu. bleh ka bro? ngeh ngeh

btw sy dr pulau pinang :P

Noushy Syah said...

yeowww, main golf keje ko rupanya yea Tedungs...bole lawan Tiger wood arr nanti nih hehhee..

BTW, Noushy dari Osterly Park,Middx, West London...remember sini banyak ujung tempat berakhir dgn 'sex'..

TedungS said...

sas
tu gambo saje2 aku letak heheh

13
baik amik awek siam jd caddy ;p

gobok
ko sama tempat ngan BP la ni

achik
orait

lind
golf tu bila aku tkde keje la hehe

noush
nah, not a golfer. pasni nk pi UK gak lah camtu hoheh

PayaKubor said...

main golf? Aku tau main guli je. Huhuhu

Sekarang aku di tg malim, tak lama lagi di Bt Pahat. Dan kejap lagi aku kena pergi cc untuk berblogging. Waaaaaa

ad3ck said...

lokasi KL. tengah gentel PC. ko jgn salah paham plak bila aku cakap gentel haha~!

aku gune Statcounter, lebih kurang cam ClustrMaps gak la. ade gak pengunjung dari negara2 lain. dari Israel pong ade skali. cheh. selalunya dorang masuk ku pnye blog thru search engine. bukan kenal pong. tapi kes ko neh mungkin sebab ko ramai secret admirer kot hehe.

akirasuri said...

wah! golfer ke? dasat. kalau lawan tiger woods siapa menang ek :P

TedungS said...

paya
ler, ko pun nak pg batu pahat gak ke. kire pemes gak ni

ad3k
israel, pergh dasat ko ni. ko ada kena mengena ngan mosad ke ni

akira
tu gambo aku nak eksen ngan korang je la hehe

Mr PenyuBiru said...

saya dr selangor, m'sia... :).
namun begitu saya tidak kenal sama achik mahupun pa'chik.

Masy said...

saya baby dari melaka, bkeje di shah alam - maknenye dtg melawat blog abg ted dari shah alam menggunakan internet berbayau opis. sekian.

hoho

debikdebuk said...

saya dari Uganda...

skidg8 said...

sy berasal dr pahang duk di kl keje di selangor...:)

eii..bro ted nih. bahaya betol la ayat terakhir tuh!

kemat said...

saya dari sg buloh.. 15km dari IJOK

zackyah fimiyun said...

aku kl.ke jb.

mau kuar dari tempurung satu hari nnt.

kiranya kau kat oz buat pe?aku konpius

TedungS said...

penyu
ler, aku igt ko teganu kite

masy
abg? hihi geli bulu ketiak aku. oit, pakai pree tenet nampak

debik
tu aku lama tau dah haha

skid8
bahaya apenye skid oi, betul le tu heheh

kemat
jd ko pg mengundi tak? jgn silap undi udah no..

zack
kluar tempurung ke mana plak nnt? musti nk pg jauh ni.. aku study le doc

Mr PenyuBiru said...

ted, aku asal ganu. skang menetap di damansara damai.

Ayaq masak said...

Saya ngan lindosh sekampung. Penang. Tapi saya belah pulau. Heh heh.

Apple Pie said...

aku ko nak tau ke dari mana?? kalo ko masuk blog aku kan ada peta sabah kat gambar2 utk vacation aku tu. ko carik je pulau kecik kat belah kiri tuh. kat situ la aku...Labuan.

p/s : mcm aku sorang je la dari belah malaysia timur kan ehhehehe

TedungS said...

penyu
ganu kite! tp aku bukan org ganu ;p

ayaq
oo.. oghang tanjung. tp aku bukan org penang gak hehe

apple
labuan bah? wah jauh tu.. :)

wan said...

kami orang selangoq

huhu

CJCM said...

Weh, hang x kenal ke aku... luku sebiji kang hehe

ubisetela said...

saya Ubi...
location *rahsia*.. hahahha
u know oredi la bro!

kyazz said...

aku dari negara Home of Golf. ahaaa. bila nak mai sini nebas. rumput dah panjang dah niee....

TedungS said...

wan
alku selangoq gak, sepang mali

cj
mcm bisa ku lihat tp di mana ya?

ubi
ye ye, kita ni kan jiran :)

kyazz
jom, cx hcap brp dulu bro