Friday, November 17, 2006

Tgk menatang, pastu Yeah.. aku kaya!!

jinak2 kanggaru jinak lagi cikgu aku heheh
menatang emu ni tiba2 merempit celah2 kami
menatang koala ni local panggil 'lazy bastard'. abih tu, membute je keje

tgh cuba2 cari omeh, mana tau jumpa. bleh masuk meminang anak2 dara arab kat sini, cun2 giler woo....aerial view old town
emas betol ni, nak je aku korek!

Baru2 ni kami pg visit historical site tempat melombong emas. Di situ bermula ekonomi OZ ni, sampai la jd developed nation skrg. bayangkan, seketul2 emas bersepah2 kat sungai, tp2 pokok.. tp skrg emas2 tu sume dh abis dah, kalau tak lama dah aku beli kompeni proton tu!

Pastu, kami pg zoo yg dekat2 situ. Igtkan boleh la jumpa janda Steve Irwin yg famous tu, tp tempat lain rupanya. Anyway, jakun kejap la aku dpt main2 ngan kanggaru, emu (mcm ostrich), koala, dah aku tk pernah tgk menatang jadah tu seumur idup korang sibuk apa..

12 comments:

blackpurple said...

Lamanyer tak pegi Ostrolia...






..memang belum pernah sampai pun...hahaha

tedungS said...

ko pun blajar kat sini ke, kat mane?

ubisetela said...

balik tu cuba2 le korek tanah blakang rumah, kot2 ada lagi omehnye.

tedungS said...

ubi; mmg byk omeh, tp aku punya sindri la heheh

blackpurple said...

ko pun blajar kat sini ke, kat mane?

Kau tanya aku ke tu..? hehehe

tedungS said...

blackie;
aku tak nampak ko post dah answer dia skali, yg ko pi enter space bebanyak tu mana la aku perasan ha..

arianna adrizal said...

hu~ da mula jenjalan da tu :D selamat meng'explore' melbourne!

tgh nk ingt nama tmpt steve irwin tu. tp xdpt recall. hilang ingatan da kot ;p

cjcm said...

Kacman,
tak g tengok penguin kat phillip island ke? Ada motor race track kat situ...tapi x tau laa ade race ke tak.. hehe

tedungS said...

penguin kat zoo byk brade hehe.. tp mmg ada plan nk pi sana bila ada motor racing nnt, thn depan kot?

tedungS said...

anne
dah abis pusing satu city dah. men's gallery je blom pg lagi hehe..
nama tpt irwin tu, haa.....

i pun tk tau ;p

kyazz said...

alamk... beruang kolar tu comei laa.. boleh bawik mesia tuk aku satu tak.. heee hee

tedungS said...

boleh, pastu kau kolar sama dia