Thursday, November 02, 2006

Tarikh Keramat

20 Dec 2006, satu tarikh keramat yg aku nanti2kan. Aku telah ubah date utk family aku rejoin aku kat sini, instead of awal tahun depan. By then, aku dah dapat rumah kat the other state, and they all can move in. Ih, tak sabar aku nak main2 ngan anak-anak aku dan mak anak-anak aku heheh..

3 comments:

blackpurple said...

Weh...Baru nak kenal2 ni. Kat Melbourne study ke...?

Tq singgah Jowopinter....

arianna adrizal said...

owh, dats gud! seronok nk jumpa family kan.

melbourne dkt mana nih? i've bn there, tp lama dulu dah ;)

tedungS said...

black - study sambil keje

ariana - mmglah, jarang pisah lama2 ngan diorang ni. skrg kat laverton, u kat mana dulu

nyways, thx guys 4 singgahing