Wednesday, March 26, 2008

Stesen Keluar

Hari Sabtu ni aku akan pergi bekerja ke luar stesen (Outstation). Tak jauh, negara jiran bersebelahan je. Puyin Tamada... Semalam aku bermain futsal di 'Bola-Bola' Sg Dua. Memang best, tapi hari ni kaki dan bontot ku mula menjadi sengal dan lenguh. Ni semua Lindosh punya angkara la ni. Don't get me wrong, aku je mmg tak fit. Korang baca bontot terus ingat meliwat la ni, ish ish ish. Your dirty is so brain lah

Akhir kata, sepandai-pandai tupai melompat, pandai lagi si ular mematuk.

23 comments:

Masy said...

ape kene mengena lindosh dgn sengal di buntutmu itu abg ted???

achik said...

my brain very the clean one la.. haha.. ;p

TedungS said...

masy
ha, ni dia la ni dirty la ni ha

achik
i know one, i know u always klin one

arianna adrizal said...

bole lg ke org tua ni main futsal.. muahhahahaha!

jgn mara ye abg ted. nnti kena jual! ahaks.

zafi said...

memang sakit butt kalau jarang main bro...if u ask me for futsal.. i can stand only for few minutes sblm tergolek... :D

lindosh said...

err.. apa salah daku? tak patot hahaha

hey.. Bola-Bola futsal tuu.. arituh pi main kat situ aa.. eh pi tgk kwn2 main kat situ. uihh syok cuci mata hihih.. bila nak main kat Safira plak?

debikdebuk said...

biasa la... lelaki.. hahahahah

kawaii_desu said...

tedung san... saja ja nak bagi otak org melencong

TedungS said...

anne
nasib baik ko ni cantik.. heheh

zafi
haha.. lagi lembap ko dari aku ni :p

lindosh
cuci mata? leh tahan gak ko ni lind. nnt aku balik obersee ni aku ajak diorang pg sana. tkpun join le kiotrang, mmg ko bleh cuci mata tgk geng kami ni heheh

debik
hahaha.. tu apa maksud lu tu ahaha

kawai
tak aih, ko je yg melancongkan kepala kau tu :p

lindosh said...

bro anda ditag!

AppleB said...

ular tu patuk tang mana?? ahahahaah

Sastri said...

keskeskes, it seems i have a cleaner brain cos i didn't think of what you think i'd think... keskeskes...

blackpurple @ jowopinter said...

Isk! Main bontot pun nak cerita sini....

Noushy Syah said...

Hhehehe...main futsal? Pandai kah?

Hope you aim the rite goal..lolz!

aveagoodwegen my friend..

TedungS said...

lind
er... :p

apple
tanya lagi hoheh

sas
very the good one you :p

BP
haha, ko ni

noush
i always aim rite and spot on. err.. we're still talking abt futsal here ;p

kawaii_desu said...

masih stesen keluaq lagi kah??/

ILA said...

ehem2!!!!salam empunya blog.dah lama x mghendap kat sini.wahhh!!sejak balik k negeri sndiri smakin ligat & kesibukan pula si dia..huhukk~~

cik b@w@ng said...

isk isk dirrtyy dorrtyyy morrrtyyy mind neh..dah balek tuh jgn lupe hapdetto

Aku Bukan Bidadari said...

main bola.. bukan kaki ke sakit? apsal ke bontot lak? oo ko manyak jatuh eh? buat2 jatuh eh?? nak penalti eh??

aria ayumi said...

asek stese kuar je en ted. entah bile lah nak msk stesen. huhu

tintaHati said...

lamonya out station....xbalik2 lg ka?

Jentayutiara said...

eeehhh sejk blk negeri nie selalu bz erk...

TedungS said...

kawai, ila, tinta, jentayu, aria

isk isk.. aku mmg sesungguhnya kena keluar mencari makan sesuap nasi (cewah..). Keje aku ni mmg camtu la...

tiara
bontot aku sakit pasal byk kali jatuh da.. eheh

cikbawang
inshala.. kalau ada masa kesempatan akan ku hapdetkannye