Tuesday, November 14, 2006

Aku Famous

Ish tak sangkanya, betapa famousnya nama aku kat Indonesia. Mmg tak sangka betul, bila 4-5 Indonesian students cakap kat aku baru aku perasan. Lebih kurang sama famous gaklah nama aku ni dengan CT diorang cakap. Pergh.. hidung aku pun naik mula la kembang kemut nak tahan macho. Tapi rupanya diorang kaitkan nama aku dgn Dr Azahari Hussin yg plot Bali bombing few yrs ago. Ceh... hampeh betol. Patut la masa aku pegi Pekan Baru (post aku 5/6/06) Imigresen diorang tgk aku satu macam je. Aku mati2 la igt diorang dok admire kehenseman aku!

8 comments:

ubisetela said...

hahaha...
notorious one!

arianna adrizal said...

kehkehkkeh..
takpe, janji famous ok! ;P

blackpurple said...

Pengganas tak apa jangan per*g*l bersiri........hahaha...

tedungS said...

ubi - hehe.. yupp, gelabah gak

aria - bila lagi nk merasa stardom ;p

black - hahaha

bisutulibuta said...

kat kampung aku pun kau femes. Semua orang kenal.Kslau orang kenduri kendara mesti mintak tolong kau. Pak Azahari kat kampung tu ada beruk nama Montel..tukang panjat pokok kelapa. I kid you not bro..hehehe..

tedungS said...

btb - eh, bukan montel tu dah pencen ke? hahah

Anonymous said...

eh.. muka tedung tu cam muka u la...

tedungS said...

ha.. tu baru muka nya ;p