Friday, July 13, 2007

Pantai Emas

Yea.. term 2 aku baru habis. Its winter break yee haa, tp seminggu je lah. Ok le tu. Aku sefamily akan bercuti ke Gold Coast. Penat gak aku simpan duit (yg ditaja oleh kerajaan Ostroli hehe) semata2 nk pg sana tu. Hari Ahad ni kami bertolak menggunakan '4WD' aku yg setia tu, "4 wheels with two drivers heheh". Hari Khamis balik, nnt aku hapdet ngan gambar2 aku yg menonjolkan dot dot dot

Berita yg berikut tk kena mengena ngan aku ha..

July 08, 2007 04:37pm

A HUNDRED people were evacuated from a brothel building in Sydney's King's Cross and two people were taken to hospital after a suspicious fire broke out in a brothel bedroom.

Aku cuba2 gak tgk mana tau nampak muka OS ke BP ke 13may ke, tp tkde plak. Heheh

19 comments:

noushy syah said...

yehhhh..have a gr8 sinter break! hahhaha bole ke berhibernasi kat Gold cost tuh? ngehhh...

Have fun dude!

Errrr..xde muka Mayke? Biasalah dia tu mesti menyorok punya...hehehhe...

noushy syah said...

-->winter*typo plak...

Have really REALLY fun dude..ngehhhhhhhhhhh:p

suzequatro said...

jalan lagi? i am jealous!

TedungS said...

NS
situ tkleh le hibernasi, rugi la :p

suze
nak ikut jomlah, :p

blackpurple said...

Selamat berGold Coast.

Ha ha! Aku tak main benda itu semua bro'....

Sastri said...

yeay yeay... p Gold Coast ek... byk theme park kat sana kan? sas gak yg tak sempat p... :p

ad3ck said...

jalan je la keje ko hehe. err, tak nampak per2 yang menarik ker dalam bedroom tuh hehe.

Masy said...

tak paham arr ayat yg cakap BI tuh, abg Ted tolong translatekan~

Apple Pie said...

*jeling maut kat teds* kosser tau asik jalan jer..vencis!!

M.I.S.S.Y said...

and hows ur weekend?
sila upload gambaq2 hang...

kemat said...

bawak balik emas cikit

achik said...

wah2 bestnya.. jenjalan lagi.. saya jelessssssssssss ;p

Titicaca said...

gold coast..bestnyaa..kirim peluk pada wonder woman (kalo ko buat jugak sah2 bini ko pelangkung..hahha)
eh, aku rasa cam ada nampak muka ko dalam news tu...

ontahsapo said...

cetttt.....!!!!

kurekuredalamperahu said...

nak ikot!!!!

Aku Bukan Bidadari said...

weh just nk inform
kat umah den ado byk doyan..
tak abih makan
sodap botui....

hahaahahahahaaa

13may said...

ehem ehem....cek kat sini sihat:)

hahha

lindosh said...

nak ikott gak pi jalannn hishbh

TedungS said...

BP
haha, aku tau

sas
bleh la kot..

ad3k
bedroom mana ko cerita tu

masy
eh, aku pun tk paham ler.. ;p

apple
ssss, aku balas jelingan mu hehe

missy
was not that good, evr1 excpt me were sick

kemat
byk le emas ko tu

achik
meh la jom jom hehe

titi
ok nnt aku cuba haha

OS
ammah

tiara
tu dengki le tu...

13may
hahaha

lindosh
bleh, ada kosong lagi ni hehe