Friday, July 06, 2007

The Supreme Commander

Kalau aku dilantik menjadi Presiden Bolehland yg pertama, mula2 sekali aku nak buat ialah ni..

Sebab utama aku buat mcm tu ialah keluaran terbaru Proton rupa dia camni:-


My first product would look like this:-


Though my preference is this:-


If not this:-


Tapi aku tau korang takkan pilih aku jadi Presiden sbb korang akan tuduh aku bukan2 simpan mende2 macam ni (aku tk buat, sungguh ni gambar hiasan je):-


Memandangkan modul yg kena byk buat research tu dah abis, so aku bleh la buat 2 en3 seminggu balik. Yeehaa..

22 comments:

Noushy Syah said...

hehhehe,,ai ai SIR!!! ngehhh...

Wonder what's in that blonde's mind!!

tedungggggggggggSSSS is dangerous ! ahaksss

zafi said...

ishkkkk
tamau undi lah jadi president...

TedungS said...

ns
nothing to do with the blonde ler ;p

zafi
there goes one of my vote.. tch :p

blackpurple said...

Kau jangan buat tak kenal aku pulak bila dah jadi presiden. Dapat 1-2 projek pun ok dah.. ha ha ha !

ad3ck said...

hehe cam kenai jer paper tuh. ;p.

Led said...

AFUNDI TEDUNG.

Monster Mom said...

hahaha..

should I laugh or cry?

tintaHati said...

Hahaha...kuat berangan sekarang? Zass!~

akirasuri said...

bila nak masuk bertanding?
bagi tau saya tau bila masuk bertanding.
saya nak daftar undi.
ha ha ha.

TedungS said...

BP
kau punya pasal 10 projek aku bagi. prokej buat jamban bleh? kehkeh

ad3k
tenkui tenkui, ko gak ajar aku tuh

led
alamak... wa tk tgk le citer tu bro

MM
u can gimme a call hoheh

tinta
naik bosan dah ngan citer diorang tu

akira
2gu aku balik mesia nnt

lindosh said...

sy tunggu bro jd presiden nanti! eheh

kurekuredalamperahu said...

hik! klakar la..

ngehngeh..

skidg8 said...

nak masuk port jugak gambar blonde tuh...:p

arianna adrizal said...

parti apa neh?
parti tupperware ka..
tp hang mesti la parti buih! muahaha..

Sastri said...

kalau laaa kete keluaran proton tu macam SLR, nak aje sejibik... harga pun mesti murah kan Ted? sbb buatan Malaysia maaa...

Lan Rambai said...

Bolehland mana ada presiden lahhh

13may said...

ni merepek apa nih hah???

hahha :P

MINAH CELOTEH said...

living is dreaming.....dream on bro

Edroos said...

it's ok. everything good starts from a dream..

Mudah mudahan la ye... jgn lupa saya di seberang tambak nie...

Aku Bukan Bidadari said...

nnti ko amik aku keja gomen tau..aku leh jadi secretary ko..

gaji aku minta tak byk ar
RM 25K jer..

suze said...

the last photo, what has it got to do with you becoming a president? heh :O

TedungS said...

lindosh
then u can become my secretary heheh

kure2
ye ke? aku buat serius en3 tu :p

skid8
can't help it hehe

anne
ko nye pasal aku namakan parti cap ular

sas
murah? erm... sas punye pasal aku jual 1/2 harga = 1 million trillion dollah

lan
hah tu la ko, aku le yg pertama

13may
bukan ko sorang je bleh merepek haha

MC
yeah, bak kata aerosmoith tu

edroos
yeah, kita develop new country named Asian United, mcm EU tu la

tiara
alamak, aku baru je bg keje tu kat lind. tkpela ada 2 bleh.. haha

suze
i'm confused too, enlighten me