Wednesday, July 25, 2007

Pantai Emas II

Mengikut pendapatan aku yang sederhana ni, Gold Coast tkdelah se'grand' mana pun. Biasa je aku tengok. Cuma langit clear blue sky, pantai luas dan bersih, itu je lah kot. Mungkin pasal beaches kat Ostroli ni cantik2, sebab tu lah aku tengok GC ni macam biasa je. Korang bayangkan pantai tepi jalan dari Pekan ke Mersing, macam tu lah lebih kurang, cuma glamour je yg takde (posh outlets, surfers, bikini clad chickos)... But of course, kat GC ni MAHAL nak mampos..!


Catwoman tu mmg mantap body dia. Purrrfecto. Tp bila aku sembang jap (iye...) ngan dia, kulit macam hampeh. They looked outstanding from far, but after close encounter, the skin is nowhere near the smoothy moochy asian (or pan-asian NS heheh). Memandangkan aku dah sibuk balik, en3 aku lepas ni back tu sekali seminggu. Until then, vederli ancora.

31 comments:

Noushy Syah said...

wowowowoo...gr8 pics brother ted..cewah how come suddenly becomes bro Ted nih ..hehhehe but still, gr8 shot! LOve it, it reminds me of the Notinghill Carnival here...

Hehhehe mostly genuine omputih mmg kulit dowang camtuh, cam shaye lainlah ..thanks to my mix parentage!!hehehhe..

p/s grass is NOT always green on the other side after all....:p

Noushy Syah said...

P/S:

You might have your complimentary hot chocholate and home made muffin on the special suite...hehhehe

Titicaca said...

a'ah laa..cam msia je ek..best la tu...

achik said...

tgk dari jauh mmg purrfecto kan..

pelakon2 pun kalau tgk dr jauh cam cun giler muka licin tp bila close-up.. huhu.. tp ada gak yg mmg cun giler.. ;p

TedungS said...

ns
with the exception to eurasian, they're absolutely outstanding ;p

grass is not always green, agreed. tkde pun muffin tu hehe

TedungS said...

titi
aku cuba gak nk peluk wonderwoman mcm ko suruh, tp WW3 nnt, tk sangguppppp

achik
btol tu...

13may said...

sempoi la catwoman tuh...

meow meow mauuuu!!!!

aria ayumi said...

wohoho byk gambo besh!! hihi tetibe ase nak jadik catwoman plak... kite jadik catgirl ah... bleh tak ted... :p huhu

Masy said...

agak ngaangg jugeklah gambo2nyer hehehe

kurekuredalamperahu said...

sangat mengancam la body itu catwomen...

kalau lah body aku macam tu...hmmmm.........

Sastri said...

oooo... tak rugi la ek kalau tak sampai ke situ lagi... keskeskes... tapi mmg pun, kulit depa ni kurang halus banding dgn kulit org kita kan?

TedungS said...

13may
haha.. rrrrrauu

aria
make sure cukup umur hehe

masy
aku kata dah kan ;p

kure2
eh la, aku mati2 igt ko jantan khekheh

sastri
ya betul, betul heheh

blackpurple said...

Macamana aku nak imajin. Pantai Mersing itu pun aku tak sampai lagi..ha ha

Kau rasa kulit diaorang ke Tedung? ha ha!

Aku Bukan Bidadari said...

hish aku mesti nk sampai sana..

ww.jetstar.com diaorang wat promotion ke brisbane RM 88 jer weii gi check ar ko leh balik mesia mkn doyan..

jULia said...

verdeli ancora tu apenye.?
pakcik ted len kali letak la dia punya diction sekalih. terkial kial sy di sini..

hukhuk =D

kulit mat salleh tak lawa sebab dorang tak makan ulam & doyan cam kekita neh.

ted kat sana ade ulam akk..?

haha nanti kulit anda jadi cam mereka. =P

Titicaca said...

eh, apsal ko tak peluk wonder woman tu? akn aku dah pesan aritu..WW3 tu tu..alaaa...ko ambik je nasihat 13may dlm artikel2 dia yg lepas2..hahaha..

ad3ck said...

mesti ko malu2 tapi mau kat catwoman tuh hehe.

Nailofar ~* said...

waa.
best ye gmbr2 tuh
siap catwoman skali pun ade
ape yg dicakapkan tu? hehe

akirasuri said...

wow!
banyak gambaq!
tapi yang seksis tu lebih mengujakan.
wahaha.

TedungS said...

BP
rasa? ish, idak aih... haha

tiara
tkpe, tinggal 4 bulan je lagi. korang la dtg sini kalau dh murah

julia
ala makcik, pakai je google translation.. heheh
sini ada ulam gak, salad khekhe

titi
ko nak mampos..? haha

ad3k
catwoman tu malu2 ngan aku lagi ada ngehhh

nailofar
tk tau apa dia ckp pun, dh bahasa kucing..

akira
ish ko, tgk pompuan lain teruja. haha

Nailofar ~* said...

loh.. bahase kucing rupe ye.
nanti kalau jumpe die. kirim salam kat die.
hahaha.
:P

zafi said...

meowwww
kulit ampeh camna bro?
hehhehehehe :P

wan said...

nampak puss in boots lak.. adeh

skang tokleh fly.. nanti2 lepas bersalin.. siaplah...

aku said...

catwoman patut suntik vitamin C la..bg cantik skit skin..

meow..

tintaHati said...

Huhuhu...mcm kat Pulau2 di Malaysia gak la kan....cuma beza kat sana ada free show...huhu~

lindosh said...

gold coast.. tunggu nanti aku kesana okek! hehe

CiK BaWaNg said...

ooo kalo camtuh bek g pantai kat mersing ajer yer? baru jer berhasrat dan berkire-kire nk ngompolin duit pi oz..mhahahahah tukar destinasi boley?

Aku Bukan Bidadari said...

Sibok tul si tedungs nih.. nk tungug seminggu lar pulak

debikdebuk said...

Teringin nak jumpa wonder woman tu.... hik hik hik...

faridmw said...

cuti2 malaysia...
apapon malaysia la yang paling lawa...

TedungS said...

nailofar
ok ok, hehe

zafi
ntah la, kesat semacam je khekeh

wan
betul tu wan, berehat2 dulu

aku
vitamin E pun ok gak org cakap

tinta
er.. tk la gak tu

lind
ada duit sume bleh bikin

bawang
bleh bleh, kat tampoi pun besh gak ;p

tiara
tu la, kesian aku kan huhuh

debik
kalau ko nk kena debik ngan bini kau, bleh la haha

farid
ye ngan tak, terpulang pada poketnya heheh