Saturday, July 21, 2007

Car Lag

Korang mungkin biasa dengar jet lag kan. Ha, kali ni aku nak cerita skit pasal car lag. 14 jam aku travel nak sampai ke Gold Coast tu. Pergh.. mantol betul. Tp nak jadi cerita, habis satu family aku demam, rupa2nya kat Brisbane ada serangan virus plak. Cit porah pun***. Mungkin disebabkan darah aku yg kelat ni kot membuatkan aku tk kena attack.

Since penat aku tk hilang lagi, so korang tgk je la gambo2 tu eh. Ni kat Sea World, lebih kurang Sunway Lagoon je. Cuma sejuk skit, pastu ada menatang skit, pastu org2 dia putih2 skit (dah mat salleh mmg le putih bengapp). Nxt en3 aku bg gambo yg NGANG skit, Chalohh..

Al-fatihah kpd 6 Nuri crews yg terkorban baru2 ni...

29 comments:

Noushy Syah said...
This comment has been removed by the author.
Noushy Syah said...

YOOOOOO...welcome back Tedungs...

Ok hari ni kita enjoy the pics...eh eh ur lil gurl tu mmg cute kan, suka tgk gigi dia..cantik manis senyumannya..

Emm..I wonder inherited from who....:p

Mana swimming trunk punya gambar xde? How come?

akirasuri said...

cumelnya anak bro yang perempuan tu.
kita jadi besan ek nanti. wahahahaha.

Ayaq masak said...

gile ah 14 jam...aku yang dari Penang-Pahang tu pun dah tak senang duduk..huhuhu...

lindosh said...

eh ape yg terapong tu? comel giler

TedungS said...

NS
tgk le pak die hhehe.. swimtrunk? bleh, tp private session la haha

akira
ye ye, mmmm.... heheh

ayaq
btol pun, nasib baik aku tk masuk wad gile

lind
tu la shrek haha

aku said...

tetibe rase cam nak gi sane...ade dolphin plak tuh...

tintaHati said...

14jam mak oii naik flight la...haha..
nice pic..

mcm best jer kalo dpt peluk beruang tu ek..

Masy said...

tunggu gambar NGANGG pulak, camne le gayanye

aria ayumi said...

kite sgt suke dolphin!! hope one day kite dpt centuh dolphin... huhu

blackpurple said...

Mana muka kau, tak masuk pun. Menyampah!

Ngangg itu apa? Ngangkang ke? ha ha!

13may said...

looorrrr....banyak tu saja ka gambaq yg ada???

hahha :P

kurekuredalamperahu said...

drive sampai 14 jam???

gilo ko?

kehkeh...paling lama aku bleh tahan drive pon 5 jam jek..pastu out!!

TedungS said...

aku
apa tunggu lagi...

tinta
driving la thrill.. lgpun budget kureng da

masy
tungUUUU

aria
bukan kat jepun pun byk dolphin ke

BP
mana bleh tunjuk muka author, tk saspen le
NGANG ngangkang? hahaha

13may
ada, banyakk.. >500mb. jammed plak blogspot aku nnt hhaha

kure2
out tido tkpe, jgn out kiok hehe

kemat said...

14 jam..lamer tu..dari Kucing ke Miri..(16 jam)..tak der second driver ker

Noushy Syah said...

Errr..private session ke? alaa malu2 pulak...baru tau tedungs ni pemalu orangnya ahaksss!!

BOle caya ke? ngehh...

CiK BaWaNg said...

wahwahhh comelnye beruang yang berenang dengan ceria dalam air tuh..rase nak g terjun berenang same...mhahaha best jenjalan naa

zafi said...

car lag?
hehehheeh
tak baik la bro dera kete tu
sian die...
die pon nak rest gaks...
sian anak bini die gak...
opssss
:P

arianna adrizal said...

2jam pon da sakit pinggang. nikan bebelas jam. adehh..

ad3ck said...

gambo ehem-ehem tak de ker bro haha.

TedungS said...

kemat
ada, bini aku ler ;p
tu campur ngan berenti bro..

NS
ish.. betulllll :p

bawang
nak terjun? tu menempah maut tu. polar bear is the biggest mammal on earth tau.. lg selamat kalau berenang ngan ular TedunGs opss :p

zafi
eh, sejak bila lak keter aku tu beranak pinak hahaha

anne
2 jam sakit pinggang? buat apa tu hahaha

ad3k
tungguuuuuuu

debikdebuk said...

rupanya bagus jugak kalau darah kelat yek...

wan said...

aku suka tengok bear berendam tu.. rasa nak gomoi2 jek.. haha

TedungS said...

debik
darah kau pun kelat gak ke? ;p

wan
bahaya beruang tu, nampak je comey

Aku Bukan Bidadari said...

Weeeii bestnya weiiiii!!!!!

TedungS said...

tiara
jom la weiii

missy is K.U said...

13jam driving? senak pinggang tu bro...hehehhe
goldcoast, here i cum..!

TedungS said...

missy

gold coast ni nama je gempaq, tp tk la sehebat mana pun. to me, biasa je tempat tu

flush said...

hi bro..
1st time lalu sini..

mmg comel anak pmpuan bro tu..
14 jam.. bkn setakat kaki cramp, mau separuh bdn paralyse tu