Friday, March 02, 2007

Lebihan Banjaran Lebar Kumpulan

Aku igtkan nak upload gambo2 aku amik kat ostolia ni, tp ada masyala skit ngan koneksi internet aku ni. Korang jgn igt konek satu lagi tu plak, tu tkde masalah.. Nak buat camne, pakai orang punye lebihan banjaran lebar kumpulan (excessed bandwidth), mende pree le katakan. Wei, aku plan nak bayo kat die eh.. So sepanjang 3 minggu yg lepas, aku cuba2 buat exercise, nak bagi fit badan le. Umur pun dah 36, mantap lagi tu.! So aku cycling pg kolej, lebih kurang 10 km return journey. Masa pegi ok, 10 min aku sampai dah. Mmg terer aku, tapi pasal turun bukit le. Balik, kat2 setengah jam la. Baru separuh jalan, aku dah hing! hing! semput nafas.. Tetiba ada satu girl potong aku, pakai beskal BMX je. Ceh cipan sungguh, aku shift top gear pastu aku pun potong balik la. Nak jaga macho punya pasal. Pastu aku terus masuk stn pump konon2 nak pam tayar. Padahal Hing aku dah nak sampai ke peringkat teratas dah. Awek punye pasal, nasib baik aku ni tk brp minat omputeh ni, kalo tak lama dah aku ayat (claim, claim). Cerita pasal claim ni, teringat aku kat sorang kawan aku ni, dia claim muka mcm Tom Cruise brader.. Pungkok hitam, TC konon. Perasan mcm cipan. Lain la aku ni kan, mmg sebijik pun TC tang telinga. Talking abt TC plak (telok cempedak), eh lain kali la aku citer, kang tkde modal plak. Aku nak pg tgk Lost nih.

20 comments:

skidg8 said...

macam2 la.. ala2 nak lucah pon ada. bwh umo tau!hikhik

upload la gambar.nak gak tgk tpt org:)

wan said...

Tak abis2 dengan TC.

Tapi, tempek la gambar ostralia tu cepat. Nak tengok kangaraoooo!

lindosh said...

tang tlinga je cam tc? ngeh ngeh.. kira ok gak tuh..

blackpurple said...

Laaaa...senior aku rupanya. Aku kena panggil kau abang Tedung nih... ha ha h...

tedungS said...

skid8, wan
aku dah buat album dah, tp gambar tkleh nak buat byk sgt. DL selo

lind
lebey kurang la tu hihi

bp
ye ke? blrh rag la camni khehkeh

Titicaca said...

ko ni memang kalah dengan pompuan...err..nak tampal gambar ye..err..no kanggaroo please..tp kalo gambar ko pakai baju kanggaroo..ok ajer...

Titicaca said...

ko ni memang kalah dengan pompuan...err..nak tampal gambar ye..err..no kanggaroo please..tp kalo gambar ko pakai suit
kanggaroo..ok ajer...

wan said...

Wei.. aku suka tengok anak hang yg pompuan tu. Comelnyer macam mama dia. Mau pulak dia simpan rambut panjang.

tedungS said...

titi
lama tk nampak ko.. panjang cuti ek. no kangaroo? tu je yg ade kat sini ;p

wan
mmg pun, aku dh siap senapang gajah kalau ade sesapa nk tekel anak aku tu weh weh

debikdebuk said...

Oooo...ko ni jenis taknak kalah ngan pompuan yekkkk...

debikdebuk said...

apa??? senior blackpurple???? benarkah???

Noushy Syah said...

hehhehe...sib baik xsuka minah saleh kalau tak selamat!!! ngehh..BTW I tot bukan tinga aje cam Tom Kurush, tp ade benda lain yg sama cam TomKurush tak? muahhahaha..

achik said...

haha kalau semput nanti awek tu bleh bg CPR ;p

Titicaca said...

achik: tedung memeng suker kalau awek bagi CPR kat dia..betul tak tedungS? ssstt...sssst....

tedungS said...

debik
ramai gak yg spesis cam aku ni. senior BP, ye la kot

noush
minah saleh pun bleh gak.. eheh. ad gak mende yg same ngan si kurush tu, sume laki ade hawhaw

achik
cpr? ish tk la sesemput tu aku. tp kalau die nk bagi pesalah eh

titi
ko ni mcm tau2 je..

13may said...

pungkoq itam...

oooo...hang skodeng member hang yea....hahha:P

Ayaq masak said...

Apadah. Tunjuk tlinge ko sket.

ad3ck said...

sebbaik dapat idea masuk stn pump, klu tak mesti jatuh kemaluan ko kat tgh jalan tuh haha.

tedungS said...

13may
dia mmg dah semula jadi hitam manis, konpim le tu hihi

ayaq
tu, gambaq potret aku tu, die la tu ;p

ad3k
mmg pun, nasib baik la, kalau tak jatuh berdebuk kemaluan aku

Sastri said...

LOL... kalah dengan budak pompuan naik bmx... lawak laa tedungs ni...