Sunday, March 25, 2007

Lawatan sambil belajar

Hari Isnin sampai Jumaat ni aku takde, pegi Sydney. Student2 tua buat lawatan sambil belajar, teringat masa jadi budak sekolah pegi Zoo Negara hihi. Jadi seminggu ni aku tak masuk membLoG dan membeLoG lah gamak eh..

16 comments:

ILA said...

So, welcome to Zoo Sydney..hehekk:p
jgn lupa snap pic2 yg best yeakkk!!

akirasuri said...

he he he.
tengah membayangkan orang-orang tua eh silap orang-orang dewasa buat lawatan sambil belajar. oh!

PayaKubor said...

bro..jangan nakal-nakal tawww..Hahaha

13may said...

nanti amik gambaq yg 'best2' tau:D

achik said...

pastikan berada dlm kumpulan anda... jgn berpecah... nanti sesat!!! hahahaha ;p

wan said...

best nyaaaa

tanya sikit, belajar ape eh masa melawat tuh? hehe

Sastri said...

waaaaa... best tu Ted... jgn lupa amik gambar byk2 tau...

noushy syah said...

Hahhh jgn bising2 ikut barisan tau...kang sesat, hilang menangis xde sape nak pujuk..

kemat said...

budak2 dia melawat sambil belajar, kita yg sedikit dewasa nie belajar ketika melawat, kan..

debikdebuk said...

Ko gi la muzium kat sydney tu.. tak pun gi zoo sydney....

apa2 pun best la ko...

blackpurple said...

Tangkap gambor binatang banyak-banyak kat Sydney tu nanti...! :D

ad3ck said...

jangan lupa tangkap gambar yang bukan2.

Masy said...

rasanya x payah pesan pon, mesti ko akan amek gmbr yg bukan2 ahahaha~

lindosh said...

buat lawatan nohh.. lekaih balik hapdett hehe

tedungS said...

ila
tk pi kot, pasai dulu dah pi

akira
hehe, siok gak jd budak2 balik

paya
tak aih tak aih..

13
wokeh bro, nnt aku post kan

achik
tkpe, boleh baca map

wan
belajar diorang punya organisasi

sas
byk gak dah tkp ni, blk cnberra nnt sy post

tedungS said...

NS
ish, dah tue malu je nangis, suke lagi ada

kemat
pandai la ko bro haha

debik
ish tempat belia tu, tempat dewasa la bro heheh

BP
binatang rambut blonde pun aku tkp gak heheh

ad3k
suda semestinye

masy
eh, cam tau2 je dia haha

lind
ok ok, mem