Wednesday, March 28, 2007

Ha Ha Ha!!

Kenapa aku gelak? Tadi lepas lawatan, kitorang dilepaskan utk hal masing2. Aku jumpa satu restoran Msia kat tgh2 Sydney, rupa2nye owner dia aku dah jumpa masa tidor kat Msia Hall 3 bulan lepas. Apalagi, Laksa Kari sama Teh Tarik satu! WeeHaa...! Semalam aku dah tibai roti naan dengan kari daging mamak power punya! Sebab tu la aku gelak besa ni, tp satu je... kesian bini aku tk dpt join skali

Tu la korang dok post makan je........... Btw, aku ada gak klik gambar2 yg 'menarik'. Nanti la aku balik rumah aku masuk kan kat dalam Tedung's Photos kat sebelah kanan bawah gambo katun aku yg hensem giler tu lah. Korang jgn le cari ngan hidung, mmg la tk jumpe.. Ok ok, aku dah link kan, tp tunggu aku balik Canberra dulu le

22 comments:

akirasuri said...

ha ha ha. makan free ke bro? oh ohh sian wife dia. sayang isteri tinggal-tinggalkan.

ehem! nak cari gambar pakai idung ni. ha ha ha.

achik said...

wah2 seronok betul dpt lepas rindu ngan teh tarik... betul2 rindu ngan mamak ;p

Noushy Syah said...

wwooooo..finally, kiranya ilanglah 'gian' nak kena woti canai asli yea?...eh eh Tedungs, dlm mana entah NS baca Abdullah Chik ade restoran kat c2, cuba2 cari nti bole bawa your fmly mamam kat c2...

PayaKubor said...

gelak besar kau dapat lepaskan mengidam eh. Aku tunggu gambar2 menarik kau bro

Masy said...

tetibe rasa mkn naan cheese lg petang ni huhu~

goboklama said...

sama ke rasanya dgn.yg.kat sini?

Aku Bukan Bidadari said...

saja nk kasi tahu..

tadi pagi bekfes kat sini :
nasi lemak + ayam rendang
air teh ais

pehtu lunch tadik
nasi goreng pataya + air limau ais

malam kang ingat nk gi pasar malam
beli ayam percik + murtabak

hahahahahahahahaa

13may said...

Ha Ha Ha!!

tedungS said...

akira
free? bayo sindri le bro

achik
oh yeah baby, yeah

NS
pretty much babe! oo, mamat tu dok sini skrg eh?

paya
nnt aku post kan kat photo album aku

masy
ye ke? igt pakai minyak sapi je

gobok
lebih kurang gak bro

aku
tu nak dengki le tu :p

13may
hoohoho

debikdebuk said...

Rasa sama tak dengan kari Malaysia?

Noushy Syah said...

tedungs..I guess so, he has his own restaurant it seems..cubalah carik...bole arr lepash gian masakkan msia hehehe..nti bole banje arr NS kec2 ahakss...

lindosh said...

pergh roti naann... org sini pong dah lama tak makan ituk huuhu

ILA said...

lantas cari link gambar kau..guna "tikus" aku yang t'sangat beutyfulllll...siap laplip2 gitu:p

wan said...

Kan dah dapat teh tarik kaww punyer. Roti canai lagik.

Tapi, tokleh celen Mesia punya. Muahahaha

zackyah fimiyun said...

aku suka mee goreng dengan telur mata kerbau.

sbb aku tak perlukn mamak untuk itu..

hahaha

Monster Mom said...

ingat gak kat bini no.....

tedungS said...

debik
kari kat mana2 samo jo raso eh

NS
i jumpa kedai abdullah gak, tp abdula je (kedai bangla..)

lind
ha.. 3 hari aku belasah haha

ila
tu nak eksen la tu weh ;p

zack
tu pun sodap gak tu

monster
mana boley lupa cek..

Sastri said...

gendang gendut tali kecapi,
kencang perut, suka hati ek... LOL

blackpurple said...

Jangan makan kari banyak sangat. Cepat boroi kau nanti...ha ha ha

CJCM said...

Dulu aku buka gerai kat Msia House Melbourne, jual nasi kerabu ... AUD4.00 sepinggan... laku siottt.. tapi kena beli kacang panjang kat Footscray AUD16.00 sekg, serai AUD8.00 ... mahal giler hehee

Kat canberra ade ke bende ni?

tedungS said...

sas
mmg suke, nak naik boroi perut aku

BP
baru je cakap hehe

CJ
takde la bro huhu...

Titicaca said...

kesian dia baru dapat jumpa makanan msia..tadi baru je aku makan roti canai..pastu jamuan lak makan masi, ayam tomato yg sedap pastu...eh..ko dah meleleh air liur? tak yah la aku citer,...hahhaa..