Sunday, February 11, 2007

Kelas Lebih

Lepas aku hantar 1st assignment aku last 2 wks, aku telah diromen eh, direkomen oleh lecturer utk masuk kelas grammar. kehkeh.. lepas aku baca essay aku, mmg layak la pun. almost semua oversea course member kena masuk kelas tu gak. india, vietnam, kemboja, pakistan, thai, indon, philipine, PNG, canadian, NZ, OZ.. HAH! yg 3 terakhir pun kene gak? kehkeh, rupa2nya grammar diorang pun teruk gak. yg tk masuk, england je, dah tu bahasa dia, tengkorak btol

so tadi (on sunday?!) aku masuk speed reading class. 3 siam, 1 melayu, lain2 OZ. tang nk baca laju tu aku bleh la ikut lagi, tp tang nk paham tu makin lama makin lembap le. tp kalau baca buku mona gersang mungkin bleh paham byk le kot heheh

17 comments:

ad3ck said...

Hang wat pe ek kat sana? Master eh? nak pinjam buku mona gersang bley ker hehe.

Noushy Syah said...

Haaaaaaaaaa...see the leg lorrr, kalau England mari pun kena macuk kelas grammar, ni apa kes..ngehhh..fuyooo, tejut Noushy igtkan U kena molested dgn cikgu ke..kui kui kui...

skidg8 said...

mona gersang? woohoooo (kite tak phm.huahua)

wan said...

kelas grammar?..hahaha!

pernah baca satu artikel yg mengatakan, kalau boleh jika kita hendak belajar sesuatu skill atau apa2 saja pelajaran yg banyak menggunakan minda, lebih baik dilakukan waktu masih muda, cepat faham...wallahualam!

Ayaq masak said...

Betul ke English datang dari England?

Aku boring la ngan grammar. Hu hu hu.

Sastri said...

mona gersang tu penah dengar tapi tak penah baca... takpe ted, u can ace it laaa... no worries...

Lan Rambai said...

buku mona gersang tu boleh bantu grammar english ke? .... barulah aku pahammmm

blackpurple said...

Ha ha ha. Aku dah agak dah. tengok BM kau pun aku dah boleh agak, lagikan BI..

Peace...!

tedungS said...

ad3k
lebih kurang tu. buku tu bukan ke dah lama pupus? hehhe

noushy
mmg pun, rasa mcm lembu je hehe. basic grammar, slama ni tk ambik kisah sgt padan muke ;p

skid8
mona gersang tu kakak mona fendi

wan
mmg betul tu, i pun memang la masih muda belia hihi. bila u ni nak buat blog sindi ni ek?

ayaq
ntah, aku rasa dari jerman kot.. mmg sungguh la menyampah, tp apo nak buek

sas
ace tu tkde la, acehole tu ade hihi. tenkiu 4 d encouragement tho

lan
aku tk tau la, blom try lagi. tp kalau baca skrg sure gelak gile, tk masuk akal dah bahasa dia tu hihi

BP
hahaha.. tu ko blom dengo aku skipping minang lagi, konpim kina buang negeri

kemat said...

dude, pinjam buku mona gersang, nak improve speaking omputeh aku gak laa

13may said...

dude...aku pinjam buku mona gersang buleh??? nak photostat...mlm2 sebelum tidoq, buleh baca...cepat sikit terlena....

Masy said...

mona gersang? ahli kumpulan Gersangkah?

mona fendy biasalah dgr huhuhuu

tedungS said...

kemat, 13may
aku dulu pun curi2 baca jiran sebelah rumah aku punye. ko tanya dia lah, ntah kat mana dia dok skrg

masy
ha, lebih kurang kump gersang gak tu, cuma dia ni terlebih skit la kot ;p

Mr PenyuBiru said...

err..buku mona gersang tu ko dah abih baca lum? hehe..pinjam sat.

lindosh said...

mona gersang? ekekkeke

tedungS said...

penyu
aku tk igt letak kat mana...

lindosh
kenal ke si mona tu? ;p

achik said...

salam... tumpang baca :)