Wednesday, February 21, 2007

Jualan Garaj

Garage sale, kalau arwah atuk aku cakap. Korang jangan salah dengar garaj dgn faraj plak, walaupun kat sini memang ada mende tu utk dijual. Aku tak tanya plak brp harga dia, tapi mende tu memang legit kat sini. Legit tu kira macam legal la, legitimate apa ntah.. Kalau tgk tv lebih je dari pukul 10 malam, konpim keluar iklan2 jual faraj ni. Mak oi, ni free tv channel ni, bukan susbscribe punye. Aku sengih je la, bini aku mulut dia ngok ngek le tengok mende2 tu. Dia kata kat UK pun tk teruk camtu. Aku? Sengih je ler....

Eh, aku igt nak cerita pasal garage sale tadi, tp malaih ah..!

19 comments:

skidg8 said...

errk..sure tak elok nak tgk,kan...
*komen dr kanak2 bawah umor.hehehhe..*

Masy said...

jaohnye meraban! hahahahhaha

debikdebuk said...

aku pun heran gak...tetiba jer hilang citer garaj...faraj pulak yang keluar... Teringin nak sambung belajar kat sana la tedungs... (adoi..apa nih??)

blackpurple said...

Isk..kau ni...!

Jual d*b*r ada tak..? ha ha

wan said...

huhuhu

sakan hang lupa abis pasal garaj sale bila dah tersasul 'arah'

tedungS said...

skid8
mmg btol tu setuju tk elok tgk tu ;p

masy
tu la benong la sejak 2menjak ni

debik
sapa lak cubit ko tu heheh

bp
tu aku tk nampak lak dlm tv..

wan
tak tersengaja hheheh

lindosh said...

ekeke ampeh.. *dush2 tedungS* :P

Lan Rambai said...

chesss. karangan anda lari dari tajuk hanya disebabkan oleh sukukata "raj" sahaja. buat balik!

13may said...

ceh! apa ni dude...cerita faraj sales...opppsss! garaj sales tak habih....

ngeh ngeh ngeh...

Noushy Syah said...
This comment has been removed by the author.
Noushy Syah said...

ngeh ngeh ngehhhhhhhhhhh...selamat memebeli at faraj sale..eh eh cilap garage sale...tehehehhee..BTW mmg pun tedungs, kat UK xde pulak yang gitu2 sgt tapi yang biasa2 tu adalah selepas kul 10mlm...but I really do not know how to estimate on others perception on menda2 yang gitu2 tuh sbb maybe yg biasa for me dikaca TV sini sesuatu yg luar biasa disana ahakss...

Junita said...

garage sale???? faraj sale????
dua dua banyak kan! pilih je!!!
ada yg sedolar, kalu hat branded sket, satu 10 dolar...
kalu tak, carik jer hat singgit dapat lima..lagi best!!

Kaklong said...

salam,

gulp...ada gak sale camtu ya..

achik said...

mak aih.. lain yg nak dicite lain plak yg dicite...

kemat said...

err..aku nak kne komen pasal garaj ke faraj nie..hhaa, kamu nie, hati2 kat tpt org..saner memang ler xder pencegah maksiat cam kat cni, tapi sndri mau ingat..err aku bg ingatan jer, bukan ada maksud apa2..nnti kalu aku terke Australia, bawak aku jenjalan gi tgk faraj sale..eh tersasul, sebetulnya garaj sale

Sastri said...

ih ih... tajuknya lain, citernyer kok lain ki...

Sunan_Jati said...

wah... adeh.... bahya la no....

tedungS said...

lindosh
adoi adoi

lan
g ngan r tu dekat2 je

13may
aku rasa pasal lama tk kena teh tarik ni, asik tersasul je hohehoheh

noush
oz ni mmg open sungguh, tp yg sebenonye org die mmg baik giler. tu yg pakcik heran tu

jun
ada ke murah camtu? bak mai sepuloh heheh

tedungS said...

kaklong
ha'ah.. nasib baik anak masuk tido awal, tu yg bleh tgk tu hihi

achik
pasal aku dh lama tk kena cekodok ni

kemat
bleh bleh, anytime ko bgtau je

sas
ni pasal aku dh lama tk kena tempe agak nye

sunan
tk bahaya, kalau tk pegi la hehe