Saturday, June 30, 2007

Tendang Kekotak

Thailand memang terkenal, selain dari perniagaan ayam, dengan kisah kickboxer ataupun tomoi. Siapa yg tak tau, banyak world champ dari negara siam ni. Badan boxers ni kebanyakannya bersaiz kecil, tapi kalau kena terajang aku rasa Triple H pun boleh tumbang. Macamanapun diorang ni mmg tough bastards, keting kaki punya la kuat boleh tendang tiang besi, gilo apo. Kalau anu tu boleh jadi lagu tu, aku pun teringin heheh. Aku tanya kawan siam aku, cerita Ong Bak tu betul ke. Dia kata, ko percaya la cerita2 bongok tu, mana ada boleh terbang2 macam spiderman..

Padan muka Ben, nak sangat

Atas permintaan ramai, aku terpaksa mengeposkan sekali lagi gambo safety poster yg kekawan aku sempat tangkap masa diorang pegi lawatan ke Thailand tempohari. Jumpa lagi di minggu depan.....

24 comments:

skidg8 said...

jadi org 1st:)

terang lagi jelas, tak yah disuluh2.. baru dapat baca dgn jayanye gambar terakhir tuh. hari tu, mengagak aje. haha.

ni abg ted punye pasal la nih. dah ter 18sx nih.

eih.

bahaya2..

wooohooo!!!

tintaHati said...

ermm well ermm well.. JELAS! ;D

blackpurple said...

Boxer tu bukan seluar katok ke? ha ha ha

Sastri said...

tingat dulu rakan sekolej kediaman yg mempunyai nick Tomoi... keskeskes... selamat dah dia kawen dgn member ceq...

gambar last tu, isk isk...

TedungS said...

skid8
tk bermaksud nk 18sx ni pun, tu gambar je tu..

tinta
heheh

BP
hah, dia la tu. adik beradik :D

sas
ler.. apsal tk kawin ngan dia? ;p
gambo je, tkde maksud ape2 pon

Noushy Syah said...

eh eh Tedungs..do I missed something here..safety first tu, diThailand yea?

p/s a'aaa I tot so...hehhehhe

MINAH CELOTEH said...

kalo Thai boxing yg part paling best, dia punya 'bunga2' sebelum dia mula lawan :)

ad3ck said...

ko amek kos per ah? Master in Jalan Jalan eh?

err pengotak tendang wanita takder ker bro? ;p.

zafi said...

wahhhhh
tomoi plak dah...
adehhhh jom lawan jom.. hehehhehe
dah belajar ngan budak thai kat sini.. :P
bro tq sebab tolong fill in the form... promote la kat kawan2 sekali...
again... thanks.. :)

akirasuri said...

ho ho ho.
gambar yang last tu tak tahan tu.
wahahaha.

TedungS said...

MC
btol, tu yg plg mantap

NS
ye la kot, hehe
(i was not there)

ad3k
tu kekawan aku yg pg, aku tak
kalau ada, aku duduk tempat plg depan haha
zafi
no worries mate, korang lain plak buat

akira
tu je die nk tgk hehe

kurekuredalamperahu said...

hah...agak dahhh....

*kat gambar last tu..

ontahsapo said...

gambar'best2' takder ker..?

achik said...

bape la umur budak tu ek.. muka 'kanak2' je lagi.. ;)

13may said...

hehhe...syok tengok tari tomoi siam:)

Apple Pie said...

wakkakakakakakakkaka

*hanya mampu gelak*

Masy said...

tahpape tah gmbau tu abg ted. ade yg aku paham, tp mostly aku x paham. suci betoi aku ni kan isk isk~

arianna adrizal said...

dulu2 feymes tomoi ni. teringat filem tu ms kecik2 dulu..

aria ayumi said...

tomoi dgn kickboxer same tak?

M.I.S.S.Y said...

dari OZ sampe ke siam??

tribute to chris benoit...

suzequatro said...

this question has got nothin to do with the post : which part of australia has most asian?

Ayaq masak said...

Aku suka cerita Ong Bak. Hehehe.

Mak Su said...

Hai... saya minat sangat ngan cerita-cerita lawan ni, tapi dalam tivi tu of course gimik je lebih, anyway, memang nampak tangkas ler depa tu.

TedungS said...

kure2
heheh

OS
tkder la bro, wa tk tkp dah gambo2 tuh hehe

achik
tk tau la, 13-14 kot. power tu

13may
mmg syok, tp aku tk pg sana pun..

apple
ko gelak kat ape tu hehe

masy
sama cam aku gak, sumer aku tk paham khekhe

anne
apsal dulu2 ko pun main tomoi gak ke :p

aria
sama le tu cik adik tomei

missy
tk gi pun, tribute gk (sapa tuh hehe)

suze
rasa2nye sydney

ayaq
aku pun

maksu
eksyen2 dia pun parah kalau tiru tu heheh