Friday, May 18, 2007

'My Penis and I'

Aku sebenonya tgh nak masukkan en3 baru pasal gambo2 yg aku terhilangkan tu. Tapi TV keluar citer dokumentari pasal saiz penis satu mamat brit, tajuk dia spt diatas. Mula2 tu aku dok gelakkan dia, beso anak akunye je, tp bila aku follow cerita tu ish kesian mamat tu. Trauma dia, insecurity, lack of confidence. Dia pg jumpa toys manufacturer, psychologist, party gals; wide range of people. Doktor suruh operate dia tknk. Psychologist ckp tara masalah, 9 yrs gf dia pun ckp sama. Dia pg porn movie set interview pornstars, aktres tu ckp it it doesn't really matter, maybe it'd feel slight different but that shud be ok. Aktor ckp plak, just one part of your body, don't worry so much mate. Tp kalau aku cam dia, aku pun boleh jdi trauma gak. At the end, he feels much better and happy with his size. Nevertheless, i wud'nt trade mine with his hehe..
Peta sempoi
Sewa moto senang bergaul ngan masyarakat tempatan yg mmg baik2
Common sight, halus seni dia tp faham2 jelah kan
Hotel in a temple..

Igtkan nk pos gambar beaches dia, tp langkawi lg cantik. Lgpun tkleh lwn yg ostolia nye, so aku lupakan je lah. Gambo2 ni aku amik dr kamera kekawan aku, tk byk gambo yg menarik. Hari Senayan ni, aku pg lawatan sambil belajar seminggu ke separuh Ostolia plak (again? u lucky bast***!) Jd aku mungkin lambat reply korang punya komen le gamaknye. Adioss

26 comments:

Noushy Syah said...

wowoowow..yehhahh I'm the first!! Firstly aveagudwegen too...

Secondly, wahhh credit yea? Not bad eh? hehhehe....next time bole lagi, hikss

Thirdly, wahhh that's Bali is more to Hinduism, rite?

Fourthly, amboi, you lucky bast***!! hahahha on tour again

Fifthly, aiyak..nahhhhhhhhhh, size does matter, if like a pencil,or lil sausage..ahaksss regardless how goegeous you're..no TQ!

akubudaksetan said...

iMfOrMaTiVe McM tGk NaTiONaL gEoGrApHiC sUmMArY pLaK...

bAlI iS aMaZiNg EsPeCIaLlY tHe ViEw FrOm GraNd HyAtt BaLi BrO

blackpurple said...

Ha ha ha. Tajuk entri kau ni memang catchy sungguh...!

Bali tu banyak menyimpan sejarah ketamadunan Hindu. Memanglah macam tu tempat dia...:)

Sastri said...

erk... tajuk... LOL...

ni buat kursus apa kat ostolia ni? jeles laaa... byk betul p jenjalan...

TedungS said...

noushy
1st-goothh
2nd-ok tenkui tenkui
3rd-yupp, pretty much
4th-jgn jeles eh ;p
5th-so ur one of those size does matter haha

akubudaksetan
nat geo? fui, tu tinggi tahap tu bro haha. ko pun dh penah smp sana la ni

BP
skali skala mengena heheh. balinese mmg bebaik, tp syg sungguh

sas
aku blajar camna nak.. eh apa ek..? kehkeh

MINAH CELOTEH said...

buat suspense jer title tu...

Noushy Syah said...

tedungsssssssss..ngeh ngeh ngeh, absolutely..for no 5 hahahhahahhaha, lalallalalla....

p/s full yummilicious, ahakss!!

Ayaq masak said...

Hoh...asek jalan2 je keja..jelessssssssssssssss.

tintaHati said...

Zasss~ best ni kalo stdy arkeologi kat bali. oit pe kena mengena bali dgn penis? haha!

TedungS said...

MC
saja nk gempak skali skala hehe

NS
mmm.. rrrr

ayaq
dah rezeki aku dah cek ;p

tinta
tk kena mengena pon sebenonye hehe

akirasuri said...

ha ha ha.

sungguh ronggeng katak. jeles :))

ILA said...

dari hasil kajian saya...En.Ted nie tgah buat P.H.D..kan..tul tak?? b'dasarkan usia anda..tak kan baru nak ambik Diploma kutt..
cukup tahun nie..sambung kat Mesia yeakkk...

sila bagi markah utk saya:p

1 more,PENIS tu aperrr????
ZZZoommmmmmmm...larrrriiiii!!!

skidg8 said...

wah.. dah tukar terminologi yer?
telo
penis
:p

Masy said...

membayangkan abg Ted berjalan2 di Bali sambil memegang sepanduk tertulis tajuk entry ko ituh.

*menandakan u're not alone kat Bali ahaha*

jULia said...

salam bro..
uih tajuk entry dia my penis & i..? tekejut jap tadi. haha
anyway.. size does matter lar. in fact u have to plus the Qualities too. haha. by the way.. channel ape yg bro tengok tu..?

pulau perhentian lagi besh. tak yah gi jejauh. lalalala

M.I.S.S.Y said...

Post title "cheap but catchy"...

the pics - gorgeous & priceless...

achik said...

cis.. asik gi jenjalan je.. jeles sungguh!!! ;p

arianna adrizal said...

hahahaha!!! aku cuma mampu tergelak. sekian.

wan said...

aku cam kompius.. dia kata dia nye kecik.. tapi ko sanggup buat sistem barter dengan dia..

err..

13may said...

asyik asyik lawatan sambil belajaq ajer nih...

weiii...ni betoi ka dok belajaq nih???

hahha:P

kemat said...

Ada nampak Ayah Pin tak kat Bali sana.. Kat mesia dah lamer polis cari, tak jumpa pun

ad3ck said...

sadis la plak ku dengar chiter mamat tuh ahaha.

keje ko berjalan jer eh?

Aku Bukan Bidadari said...

hihihi.. naik motor pusing bali..
tak capek ke ??

kyazz said...

eemmm mmg kesian kat mamat dlm documentary tu. sedih ghak biler tengok tekanan yang die terima.

bali.. cam best jeeee.. aduh.. biler laaa aku nak ade masa nak ghi jenjalan nieeeee....

TedungS said...

akira
oo, camne ronggeng katak tu ek? tk tau lak aku ;p

ila
post grad je, aku tk pandai pun hoheh
penis tu.. jeng3x!

skid8g
kan dekat2 je tur hehe

masy
eh, tu citer org lain tu bukan aku weh haha

julia
welkam2x. mmg btol, it DOES matter honey haha

missy
mcm iklan credit card je ni..

TedungS said...

achik
rezeki aku kot achik, alhamdulillah

anne
yes yes hee...

wan
ko ni tk paham maksud aku tu kot.. cuba baca btol2 tu ;p

13may
aku berjalan sambil belajar bro ngehh

kemat
tk jumpa la, kalau aku nampak mmg kena patuk ngan aku dia tuh

ad3k
mmg sadis, aku tgk rupa dia beso ibu jari aku je, kesian die

tiara
capek sungguh, dahla macet

kyazz
jumpa melayu kat sana, dia kata sorang rm1.5K je, package. balik mesia nnt pelagi bro..