Friday, May 04, 2007

Bye Atok MakWan TokWan TokMak

Hari ni makpak aku n missus balik lepas 3 minggu dok ngan kami. Merata kami bawak diorang berjalan, sampai makpak aku tkmo keluar langsung the last 3 days. Tak larat kato eh. Diorang akan dok si Sydney sehari dua, jalan2 kat sana plak sebelum balik. Suasana sedih gakla, terutama anakbini aku. Aku rasa mcm baru 2-3 hari diorang sampai, dah nak balik dah..
Posing dulu
Ujung thn ni kami balik no
Atok balik dulu ek Aief
Tokwan tknak lepaskan cucu2
Bye MakWan..
See you all this December

Aku mula2 tu tahan macho la, tp bila nampak bapak aku yg brutal tu kesat airmata trus jadi sentimentol. Anyways, 7 mths to go, I'm outta hereah! Esok aku plak tinggalkan anak bini, lawatan sambil belajar ke Indonesia. Seminggu gak tu. TEMPE, here I come!

29 comments:

Apple Pie said...

huuuuhuhuuh sedeynya. selamat makan tempe yach.

blackpurple said...

Pergi Indonesia jangan lupa beli blangkon. Kau kalau pakai memang tambah kacak jadinya.. ha ha

Sastri said...

memang sedih kan walau akan berjumpa lagi... time flies so fast when you're having fun... minggu depan dah start keje... malasnyerrr... huhuhu...

M.I.S.S.Y said...

aduhhh bapak..gw nyusul lho nanti bole ga?? terusnya gw ke jakarta, kabarnya cowok2 di sana keren bangat lohh..

MINAH CELOTEH said...

jangan lupa amik gambar tempe lak...

Aku Bukan Bidadari said...

wei aku pun sedey lar wei...

tabahlah hati ya.. ak lama jer lagi

suzequatro said...

the photos touched me :)

tintaHati said...

Sindrom saya setiap kali kena berpisah ialah muram, tak da selera makan dan monyok sepanjang ari. Itu kira baru dok 2,3 hari kalo sebulan mau meronta-ronta xnak balik! Hehe...

akirasuri said...

ha ha ha.

selamat makan tempe!! sambal tempe sedap :)

eh eh. ke indonesia jangan lupa beli tapai gantung-gantungan tu. manis gila :)

13may said...

alahai....rileks brader...

wan said...

jgn lepaskan peluang makan makanan kat sana..

dan shopping batik n baju sulam.. bagi kat wife

achik said...

syok la gi indon.. sian yg lain kena tinggal.. :D

Titicaca said...

eh..apa kat mata ko tu...laaaa..jangan la nangis...ko ni..dah besar gong pon nangis lagik....

skidg8 said...

alamak.
sentimentol la jugak nih..huhu

indonesia? selamat pegi balik:)

noushy syah said...

uhuks uhukssss..sambil sapu2 hingus kat bahu...have a wonderful trip to INdonesia Tedungs..lupa say bye bye kat TuK Wan...hehehhe

zackyah fimiyun said...

owh...pigi indonesia part mana tue?

ad3ck said...

sedih la plak tengok gambo2 tuh hehe. takper. bulan 12 tuh sekejap jer.

ILA said...

ohh...x pernah nmpak lagi tempe indon.apa bzanya dgn Mesia punya..

Masy said...

tempe tempe~

Edroos said...

Hi there,

Bloghopped from your missus's site.. Nice readings here! It warms to see a family man expressing his sentimental side.. heheh..

Anyhow have fun in Indon.. !

Lan Rambai said...

camna rupa ko kalau menangis ek? sure huduh banget hahaha

kyazz said...

hee heee.. bebawak banyak bersabor bang tedung oiii.. biasa la tu. adat orang merantau. december balik mesia ke.

kyazz said...
This comment has been removed by the author.
Ayaq masak said...

Jalan sakan ko.

TedungS said...

apple
yeay tempe yeay

BP
ish, nnt org minang tk ngaku minang tu

sas
life moves on babe, full steam ahead

missy
fuh, terer nye ngomong indon but too bad i'm home oledi lor..

MC
aiseh telupa la

tiara
kira pandai gak aku post cerita sedey ni kot hehe

suze
so do i..

TedungS said...

tinta
mungkin laki2 lain skit kot, tkla camtu. tp kalau tk 'jumpa' bini >3hari ye la kot heheh

akira
erm.. missed dat one too

13may
wa ok tenkui tenkui

wan
aku belasah masakan padang tiap2 hari, go go minang. wife got something spesel

achik
hehe, aku lagi kesian tau hoheh

titi
mano ado mano ado

TedungS said...

skid8
sentimentol tu tkdela, skit2 je

noush
aik, kat tokwan je ke?

zack
nnt aku citer kan

ad3k
no hal brader. tenkui

ila
sama je kot

masy
ko nak ke? aku tk beli pun hehe

edross
welkam bro, tenkui tho im not dat sentimentol. mai la lagi

lan
kemonn le tk main le nangis2 ni ngehh

kyazz
aku cool je, betol hehe

ayaq
tu la, dah kebas2 kaki dan telo aku ni ha

Ayaq masak said...

Erksss tedung ade telo ke?

TedungS said...

ayaq
ntah.. ada kot? akunye ada la heheh