Sunday, May 27, 2007

'Thong Song'

Baru2 ni aku diberi satu lagi peluang untuk menghabiskan duit kerajaan Ostolia dlm lawatan sambil belajar aku yg ke-2. Memandangkan byk tempat yg aku pegi dan cerita yg aku nak share ngan korang, en3 kali ni berkisar tentang Thong. Aku mmg kena beli thong ni pasal senang skit nak aku berjalan2 kat pantai sambil menikmati 'keindahan alam semulajadi'.
Ni la Thong yg aku dok cari2 selama ni, kat mesia bleh dpt RM3-4 je
Tp aku tau korang mesti igt mende ni, haha kena korang
Lepas menikmati 'keindahan', aku terus menyenorkelkan diri aku..

Tk salah aku selain OZ, Brits pun panggil menatang tu Thong gak. Kalau kat Amareka tu sah2 la G-String. Aku heran apa yg best sgt la diorang pakai G-String tu, tk melekat ke kat celah-celah Bedah tu..? Korang bgtau skit kat aku. Aku sbg seekor ular TedunG jantan yg sejati ni off cse lah tk kesah langsung nk tlg tengok2kan hohehoheh.

27 comments:

Noushy Syah said...

muahhahahhaa.....

I tot so, ur intro terus igtkan g-string tuh ahaksss..alaaa tu mcm English said biscuits while American said Cookies,chips katanya, American kata fries..ngehhh

Celah bedah? hahhaha...it makes you feel sexy especially those with bootylicious bumper and feel good..tahan le celah bedah sikit muahahahhaa...

Noushy Syah said...

p/s But G-string, beza dgn thong sikit aje, yang dibelakang tu tali dia lebih halus sbb tu dipanggil g-string, at times ada diamante lagi tau..hehehhe..

jULia said...

sheeiishh kot celah2 bedah.. kekekeke. pakai thong neh make us girls feel sexy. tak tak bila pakai low rise jeans + bedah yg lentik.

itu saja..

Sastri said...

pesal laaa 2 gambar teratas tu tak nampak plak? isk isk... teruih tingat lagu Thong Song by Sisqo... love that song... "I like it when the beat goes da na da na, Baby make your booty go da na da na,Girl I know you wanna show da na da na, That thong th thong thong thong" cait... LOL...

blackpurple said...

Pandai kau cari 'angle' tangkap gambar yang no. 2 itu ekk. Kagum! Kagum! :P

MINAH CELOTEH said...

kalo yg thong camtu mana ada melekat ke, terselit ke...cuma jgn lah pakei seluar yg hipster...bukan sexy lagik jadik nya...but geli!*so not in fashion*
Yg style G-string tu...yg string nya betul hanya string dibelakang....ada lah ketidak selesaannya kalo menyangkung. hikhikhik

akirasuri said...

ha ha ha. gambar no 2 tu. hampeh tul.

Masy said...

errkkk i tak retilah mende2 ni abg Ted hohohooe

ad3ck said...

haku tak pandai komen. pandai tengok je la. hohehoheh <~ tiru care ko gelak. ;p.

TedungS said...

NS
sexy punye pasal sanggup tahan tersepit tu heheh

julia
pergh.. i can see that wohoo

sas
yupp, tu thn 2000 tk salah tu

BP
wa cut n paste je der.. :)

MC
haha.. good tip utk sesapa yg nk memakainye

akira
haha

masy
elok le tu, tp kalau ko pakai utk laki ka pesalahnye

ad3k
sama kita haha

tintaHati said...

euww gross...muahaha ;D

p/s: masa sebut thong, saya tak terfikir pun benda alah tu. Actly, hari ini baru lah saya tau benda alah tuh... Nampak sgt pemikiran sy masih suci... ahaks~

achik said...

hahaha hampeh tul!!!

err saya pun tertanya2 perasaan memakai thong itu... hohehohe <--tiru gelak en tedungs gak.. ;p

ayang_mas said...

hi tedung...

Terselit celah Bedah???..mcm ayat adik ayg jer...ayg xpenah lak teringin nak try G-string tu...rasa mcm xcukup pakai suar je...hehehe...(+_+)

13may said...

apa kena mengena photo # 2 tu dgn entri nih...

hahha:P

Ayaq masak said...

Nasib baik saya dapat agak thong tu musti pasal flip-flops tu and not about the sependa hahaa...

Kekadang pompuan pakai thongs so that bile pakai seluar yang ketat2 ke takde la nampak bentuk sependa elok je tigesegi haha.. (VPL case = Visible Panty Line)... :P

suzequatro said...

long live g-string!

TedungS said...

tinta
geli aku haha...

achik
ya btol tu hoheh

ayang
kira Bedah ni pemes gak ek hehe

13may
tu die gak tu bro ;p

ayaq
ha.. VPL tu pun satu lg terminologi yg mcm aku pernah dengar tp di mana ya..?

suze
erm, rrrrrr!

M.I.S.S.Y said...

aaa u guys aaa, always have the curiosity benda2 camni... (remember curiousity kills the cat)..

biar nampaq pungkoq cantek pakai thong/g-string..

ILA said...

citer per nieee~~~
HUH!!! kluar balik..Zzzoommm~~

Mr penyubiru said...

cehh! siott je.aku ingatkan...err..aku memang ingatkan bende tu selipar.serius.hehe..

arianna adrizal said...

photo 1 : da hilang kena curik! kambeng gurun... bili sindiri la woiii..

photo 2 : errk..

ontahsapo said...

isk, thong ker string ker, tak pakai lagi best, freeeeedom......!!!!!

TedungS said...

missy
siapa tk curious bila nampak alur durjana tu cik adik :)

ila
pergh.. lajunye ko hehe

penyu
yea la tu... haha

anne
gulp..?!

OS
lagu tu kalu masuk angin nanti bunyi pheeeeetttt

Aku Bukan Bidadari said...

hihihi.. aku byk G String.. ingat nnti pi bali nak cari satu utk BEckham...

Titicaca said...

huh! aku ingat ko nak beli yg cam gambar no. 2 tu...hmmmm...huish! sure tak selesa punya..hahaha..

TedungS said...

tiara
ko pg bali beli painting, cantik2 murah giler lak tu

titi
ish keje mende aku nak pakai eh haha

zafi said...

adehhh thong ke flip flops ke bro semua mahai kat luar nih... yg cikai2 pon tetap la puluhan ringgit...

*rindu seliper jepun.. :P