Monday, January 07, 2008

Tawon Baru

Ting tong ting tong, > 2 minggu aku tk ziarah blog aku ni. Ni semua disebabkan kedangkalan para-para pembesar aku yg kurang pasti kat mana nak letak aku ni. Hari Senayan lepas baru aku dapat tahu, cit porah pu****!! Dah la tu, hari ni nak kena report masuk opis, 2 x hampas! Dalam masa 4 hari, aku berjaya menyetelkan perpindahan, persekolahan anak2 dll. New Year ke mana, party ke mana, 3some ngan japanese babes tah ke mana (aku mmg tk buat pun mende2 tu heheh..)
Hari ni, 1st day aku. Tapi worang banyak tara la dey, banyak pindah tempat baru. Daripada aku 'mageden' (muh-ger-dern) +- bang balls le tu; baik aku tgk2kan blog aku yang dah bersawang ni.

Pasca down under, bini aku masih lagi dalam percutian memasak. Maklumlah, makanan kat Bagan ni mmg sedap2 belaka! Pagi, thari, ptg, malam, supper.. name it. Semua aku belasah. Setelah >15 tahun, aku kembali kat tempat ni balik. Butterworth, I'm home bbbbbaby. Now where's that amoi sepet who used to work at the 1st telco shop in Bagan....

23 comments:

Masy said...

mati2 ingatkan Bagan Lalang hehehe

ad3ck said...

bini ko tak bace ke blog ko neh? lagi2 yang part 3some tuh haha.

kamen© said...

hehe... bang apsal nama tedung bang?

AphroditeKuzz said...

i perasan u have fetish for
japanese babes / chinese / bermata sepet yes?

my new year was really a BLAST!

arsaili said...

uiksss duduk bagan lalang ek?

Noushy Syah said...

Butter-worth? Wowow...must be amazing place with lots of butter! wonder where the farm is!!

My en d/new year was always bombastic! A 3 in 1 celebrtaions..could ask nothing more! Hope you have a wonderful time settling now yea..

hehhehe..what a taste?? AMoi mata leper??tehehhehe...

TedungS said...

masy
nape dgn bagan lalang tu?

ad3k
baca... buat sembang taik je la bro haha

kamen
welkam mate. saja suke2 boh nama tu

missy
tau tkpe ;p
whoa, tk ajak org pun pg partay

arsaili
tk la bro

noushy
haha.. yea rrrite

a'ah la, happy new year n happy birthday (lupa nk wish lak). satu lagi tu apa tu?

ok tk taste haha

puterikurekure said...

jemput datang umah bulan 3 naa...
dah dekat dah btworth ngan stewan.
bawak family skali k?

Titicaca said...

wo..kalo awek mata sepet tu cam muka gong li..jangan kan ko..aku pon nak gi tengok..hahaha..

cjcm said...

Bro, apa laa... tau tau je dah balik Utara.... aku ingat nak belajaq main golf ngan hang... hu hu hu

Jengok2 laa Desaminium kondom-ini-um hang tuu... leh kito g teh tarik hehehe

Noushy Syah said...

hhehehhe..catu lagi happy anniversary;)..same like you - also december right?

kawaii_desu said...

bagan serai ka?
huhuhu

kalau mrs u baca la blog2 yg dihiasi gambaq2 yg takde kena mengena dgn entry nih...

jadi tedung goreng kang bro huhuhu

nak hadiah

TedungS said...

kure2
insyalah, mai jemputan insyalah

titi
haha, pandai pun kau

CJ
sori la bro, hari tu kelam kabut nk pindah. insyalah nxt time

noush
anniversary? kawin tk ajak ni...

kawai
dia ok je, skali skala heheh. dia pun ada gak pos gambo yg seadanya gak tu

Lan Rambai said...

waaa... sudah balik malaya rupanya... betapa lamanya aku tak jenguk blog ko ni.. hahahaha

arsaili said...

salam maal hijrah bro..terkantoi ngan my mum..dia tanya awat seksi sgt gamba amoi tu..ahaks

tintaHati said...

selamat thn baru. salam maal hijrah...selamat memulakan kehidupan baru di bagan ;)

suze said...

banyak makan roti canai?

aria ayumi said...

encik ted! samat thn br plus salam maal hijrah... muga en ted n family sihat slalu :D

skidg8 said...

mana koala bear?

13may said...

apa kena GongLi ngan Bagan nih???

hahha :D

Mr PenyuBiru said...

waa..dah sampai mesia ekk.. aku punye order itu hari,ko bawak balik tak.huhu..

TedungS said...

Lan
tu la, lama aku tk nampak muka kau ni hehe

arsaili
ye ke? haha.. bila balik ostolia nnt ni?

tinta
sama2 la kita ek

suze
tk terhingga banyaknye wohoo

aria
timakasih cik adik, sama2 la kat ko gak :)

skid8
ler... terlupa lak. bak mai email bleh poskan

13may
muka dia cam gongli brader heheh

penyu
tkla bro, macam hampeh sorang2. baik amoi mesia lagi hahaha

Sastri said...

aik... ari tu dah komen... awat takde nih... iskkk...