Thursday, January 24, 2008

Game Over

Setiap pagi aku ke tempat kerja, mulut aku tak lekang dari menyumpah seranah pemandu2 kereta yang sungguh biadap dan kiasu kat area aku ni. Mencarut tu takla, ada tu ada tapi dalam hati je. Bini aku siap nak installkan mic & loudheller so aku bleh menjerit secara langsung kat mangkuk2 tu. Lampu merah depa jalan, double-line depa overtake, dok lane kanan pastu rempit terus masuk simpang ke kiri, kereta bertentangan dah dekat depa potong gak.. Korang nak pegi mana?! Kat depan tu kena berenti gak, takdak akai sungguh (cewah.. aku punya cakiaq kediah improve sikiaq sikiaq dah niaq!). Yang paling memeranjatkan, mengikut statistik yang aku jalankan secara seks rambang, 70% pemandu terbabit adalah wanita (60% bertudung), 15% jantan, 15% lain2. Since aku tak buat pHd dulu, angka2 tu mmg boleh didebatkan dengan penuh perasaan :p

W'bagaimanapun, aku telah kembali ke dunia nyata. Teori-teori kehidupan tara boleh pakai sudah. Aku perlu memberi lebih tumpuan kepada pekerjaan aku yang sungguh macho, mencabar dan berkaki-lebar ini. Secara rasminya aku ingin mengumumkan bahawa aku akan berhenti memblog kerana ketidakupayaan aku untuk mengupdate entri2 dan juga melawat laman2 blog korang semua. It was a helluva ride. Aku minta maaf kalau tk dapat memenuhkan janji untuk menjadi pemblog yg berwibawa bila dah pulang ke Malaya ni. Maaf juga kepada sesiapa yg terusik, teraniaya, tersakit, terliwat dengan en3 aku yang kebanyakannya tak masuk akal. Kepada yang ingin berhubung kait secara fizikal dan mental, hubungi aku di kacman70@gmail.com. Sesapa yang nak jual produk skim cepat kaya ataupun membesarkan kote, akan aku spam kan kerana aku tidak perlu semua itu (cewahhhh!!). Kalau aku ada masa, aku akan melawat blog korang. Hanya facebook je aku maintain, tu pun dah berabuk gak. Yang lain2 habis aku terminate kan; myspace, tagged, friendster, 3somewithjapanesebabes.com (oops). Akhir kata, assalamualaikum dan it's over it's over!

20 comments:

puterikurekure said...

ala..
nak berenti dah ke?
ala........

blackpurple @ jowopinter said...

Habis yang nak belanja makan tu macamana?

Noushy Syah said...

Yeap set priorities...blogging is just for fun and part time hobby. There are other things more important than blogging but we will miss your cheeky-witty post for sure.

Wishing you all the best in your undertakings.

Me too, MZB yea.

kawaii_desu said...

huhuhu

sedih la pulak... ramainya yg nak berenti... dr blogging...

alang dah face book tu silalah add kawaii desu ok :)

CiK BaWaNg said...

don't make it over..over overrr~!!!! kami tak kisah kalo tedungs tak meliwat blog kami...sbb kami tatap setia meliwat blog tedungs

Sastri said...

laaaaaaa.... nape nak bentiiii... huhuhu...

kawaii_desu said...

bro, dah invite u masyuk my facebook tapi why cannot display ur profile aaa? siap kena ban lagi...?

huhuhu

Masy said...

benti dah? isk2

achik said...

uik.. benti dah?? :(

Ku Ina ~Jentayutiara said...

iissshhh tak kan nk benti dah... br masuk gear nie...

a/way wishing u a d best..

tunggu tedung mai perlis....

wan said...

adios. astalavista bebeh!

ps: honey ko pun tak apdet dah.. sorang je berenti cukup ah

13may said...

selamat selamat...

:)

aria ayumi said...

alahai... nak benti blogging ke....

jgn lupa kitorang yek... ;)

lindosh said...

bro meh facebook nak add! ;P

zafi said...

bro
drive in kl hectic jugak!
i just came back n blur bila drive kat jalan sorang2.... takot!

tintaHati said...

ala takkan it's over kot...
buat make over lah bro!

Apple Pie said...

udah bersara ke??

julia said...

citz.. 3somejapanese tu ! hahaha.. wat org gelak je.
apa apa pon.. semoga tenang di alam nyata.
bye bye ted !

ILA said...

welcome back to yr reality world!!
BRO!!!dah kat mesia ke??
apa2 pun harap semuanya selamat.
V WL MIS U!!!!

TedungS said...

Tenkiu all. Bak kata sepupu besan aku, i'll be back.. someday