Saturday, August 11, 2007

Salah faham

Baru-baru ini, India digemparkan dengan berita penangkapan sepupu aku. Tu belum aku lagi tu..

30 comments:

ad3ck said...

ahah. ari tuh team leader ku yg dari indon tuh pong ade cakap GAMPANG. ;p.

mak hai. besonye ehem2 (ular tedung) mamat tuh.

MINAH CELOTEH said...

saudara belah mana pulak??? ;P

suzequatro said...

erghh!! i hate snakes!
anyways, belajar rajin rajin ye :)

achik said...

nampak cam tipu je ular tu.. ;p

CiK BaWaNg said...

iskkk besorrrnyeeee ulor

sitilina said...

kena tangkap basah ke?

noushy syah said...

ERRRRR....tatutnyaaaaaaaaaaa,tedungsss EEEEE mmg tak silap lagi, but how come eh?

TedungS said...

ad3k
hah tu pun satu kampung gak tu heheh

mmg BESO haha

MC
belah adik sedara sepupu makcik kakak ipar bini aku :p

suze
u hate me too? huhu :(
tq tq :)

achik
mana tipu, tk caya tanya aku

cik bwg
tu la namanye SUPER TedungS :p

sitilina
ish.. ko ni, sampai ati menuduh sepupu ku beromen ish ish

noush
tkpe tkpe, abg TedungS ada...
cewwwwahh

noushy syah said...

Hahhaha..tu arr tejut nshy sbb dah ada comment moderator nih..anyhow, padan muka dowang kan kan..

AMboii2....

Titicaca said...

ulor adalah makhluk yg aku tak mo jumpe..ketar lutut woo bila tgk..now that aku kenal ko, lagi la aku takot..hahahhaa...

kawaii_desu said...

huhuhu...
kita takot keturunan hang tu...

sebab adikberadik sama species hang dah 2-3 kali masuk umah haku...
and i'm the 1 yg slalu at the crime scene huhuhu

phobia cheq!

Masy said...

isk isk isk~

Sastri said...

LOL... perkataan2 Indonesia itu membawa maksud yang berbeza dengan maksud yang kita tau... LOL...

err... snakes... i don't like snakessssssssss... ngeri, seram, takut, semua ada...

julia said...

hahaha..
awat sepupu ted kaler silver.?
ted kaler itammm.??

kekekeke

arianna adrizal said...

euwwwwwwwww.. bapak besa ulau tu!

blackpurple said...

Ooo..kau ada saudara di India rupanya...

tintaHati said...

Hang dengan sedara hang tuh, sapa punya lagi besaq?

tintaHati said...

maksud aku sapa lagi besaq...huhu tayping error beb! ;P

TedungS said...

titi
ceh ko ni haha

kawai
ulau ni pemalu, kalau tk kacau dia dia buat dekk je tau

masy
isk isk isk

sas
same word diff meaning, hehe
tp aku ni jenis yg loving nye ulau heheh

julia
ha.. ni tdg yg NGANG punye haha

anne
aku pu tk zangka ngan kebesarannye ;p

BP
hahaha

tinta
aik? aik? tu lain dh halatuju tu haha

13may said...

hehhe....dasat betoi :D

lindosh said...

kalo bro yg kene tangkap abihlerrrrrrrr

aria ayumi said...

huhu. ingatkan sepupu die yg owang pegang ulau tu. lupe plak die ni teungs :p

ILA said...

ya tuhannn nasib baik pic kecikk jerkkk...tu pun tiba2 jerkkkk...terasa ada benda belit2 kat leher nie...aissskkkkk...nguper2nya..rantai ku..ahahahaha!!!

akirasuri said...

hahak.
ular?
menci! menci!

aku said...

ulauuuu yg besauuuuu..

Aku Bukan Bidadari said...

hish.. nyesall..gerenti aku mimpi ular malam nih.. gambar anaconda takder ker???

zafi said...

aiyoooooooo
uikssssssss
bahaya nehhhhhhhh!!!!

kawaii_desu said...

pssttt

baru2 ni nampak adik beradik hang kat pesta konvo ukm...

sapa la pi usung bok mai pun tak tau la..
tokojut den!

Ayaq masak said...

Oh aritu ada ulaq sawa kat konvo USM! Hihih aku teringin nak pegang tapi apakan daya tugas sedang menungguku...huhuhu.

TedungS said...

13may
aku tau aku dasat :p

lindosh
kalau aku kena tangkap kejap je, pastu lepas lah hehe

aria
ish.. jauh lagi hemskem dr yg pegang ulau tu haha

ila
rantai tkpe ila, jangan..
ulau lah, heheh

akira
knapa benci kat aku? kenapa? kenapa?

aku
SIZE does matter loh, haha

tiara
gambo anaconda nnt kena BAN plak blog aku kang haha

zafi
apa yg bahaya tu? aku ke ulau tu?

kawai
tu tk takut mati kena belit le tu

ayaq
ko jgn nk pegang2 ulau ni ayaq, kang di.....


...belit kang, naya