Wednesday, January 10, 2007

BanYak RalAT koraNG

Semekom dan salam sejahtera kat korang2 sumer. Sori la aku ada banyak ralat skit kebelakangan ni, punyala susah nak cari CC kat Canberra ni, macam sireh punya beruk. Aku punya rumah baru bleh masuk internet line lepaih 15th Jan ni. Ada banyak gak citer aku nak share ngan korang, tang bElOG tu jangan citer la, loNGGar kepala lutut aku dah haha. So aku akan membLOG semula next week. Tenkiu la yg dok mengomen tu, nnt aku liwat blog korang sumer balik eh. Ni ada beratus email tk berjawab ni, tu belum sampai sebulan tk online tu (tapi 97% sPAM je, kehkeh)

Sekarang ni aku dh tk tahan nak log out dah ni. Aku ada kat Msia Hall, ada dua budak lembut suara mcm pondan tua, sembang ngalahkan pompuan. Pastu dok jeling2 kat aku yg mmg la bleh tahan ensem nye ni. Ok, dah bernanah dah telinga aku ni ha, GELIII..!

11 comments:

13may said...

pondan tua....hahha!

uwekk uwekkk uwekkk!

ad3ck said...

haha at least 2 bdk lembut tuh jd bhn entri hang neh. ;p

tedungS said...

13 may - tulah, aku mmg tk tahan skit ngan lemah lembut diorang ni hehe

adk - dah kat sebelah aku bro, apa mau buat

Mr PenyuBiru said...

ko tak tahan pasal nak layan dia ke? hehe..

kaklong said...

salam,

teringat dulu masa praktikal kat JAWI, join ngan penguatkuasa, buat serbuan kat lrg hj taib.dpt tangkap sorang pondan ni, seksi mak datuk..tapi suara dia..tak tahanlah, garau mak datuk.dah jantan tu tetap jantan, tak leh nak ubah.

itu lum tengok pondan pelacur lari lintang pukang takut kena tangkap, terserlah kejantanannya wlwpun sblm tu lemah gemalai..

kyazz said...

haaa haaaa.. nasib baik la bini hang dah mai kalo tak tak tau la ape akan jadi. ishhkkk ishkkk.

tedungS said...

penyu - aku mmg la tk layan, tp dengo suara diorang tu geli aku kehekh

kaklong, kyazz - diorang tu bukan pondan pun, suara je cam pondan. lembut je, tp seram gak aku heheh

mantanfwi said...

hahahahhaha....sampai separuh dunia tapi jumpa pondan....pirahh mabuk...Kat Mockba pondan aku tak nampak lagi...tol tak de (except kat depan Sheremetyevo 2 airport)...Awek CUN GILER...mat rempit memang tak leh nak beraksi kat sini sebab TENGAH SNOWING.....hahahahahahaha

mantanfwi said...

hahahahhaha....sampai separuh dunia tapi jumpa pondan....pirahh mabuk...Kat Mockba pondan aku tak nampak lagi...tol tak de (except kat depan Sheremetyevo 2 airport)...Awek CUN GILER...mat rempit memang tak leh nak beraksi kat sini sebab TENGAH SNOWING.....hahahahahahaha

blackpurple said...

Dah-dah la tu... Kau kat mana ni...? ha ha..

kemat said...

ko jgn wat perangai layan budak lembut..mentang2 kat obersea x der Jais..hhaha