Thursday, December 07, 2006

Babai melbon

Tup2 dah 6 minggu aku kat Melbon ni. Lama tu gak lah aku dah tak mencelup. Esok aku akan berangkat ke Canberra naik Qantas Airline kol 1 pm. Sembahyang Jumaat kat masjid Negara la aku. Sepanjang aku dok sini, merata gak tempat aku pg. City tu jg n cerita la, cuma men's gallery je aku tk sempat masuk, tch. Kena buat 3 assignments, debate, IELTS, berbelit dah lidah aku. Elok gak, kepala HOTAK aku ni pun lama dah berkarat tk buat keje2 camtu. Pasni sebulan bercuti, tk tau mano nk poei ni ha. Kang kalau pg tgk tetekstan lain lak jadi eh

So Canberra, here i cum. Seminggu dua ni tkdelah aku memBeLoGkan diri aku gamak eh. Bini aku dah sampai, aku bElOg dia je la haw haw
Sekarang tepi2 sg ni dh ramai dok menayang tetekstan n pusat diorang.
Lepas aku snap gambo ni, kanggaru tu kejo aku!
Ni sea mine masa WW2, ada la 3-4 warship Germany tenggelam. Yg aku heran ostolia yg jauh pun diorang nak mai serang
Atas feri pg Sorrento, teringat aku kia sorento yg aku bercita2 nk beli tu
Fort Queenscliff. Tkla secantik mana, tp boleh la

15 comments:

Anonymous said...

heppinya dia, ju sudah mau datanggggggggg........alamatnya bersawang lah blog nih...muehehehhe

ad3ck said...

arr, care ko tulis blog neh pon ku da bley agak ko nyer keserabutan ehehe..

slamat berbelog..ngehehe..

blackpurple said...

Kau nak bElOg wife kau..? Cuba explain sikit... hehehe

trueblue said...

Thanks for dropping by my blog. Have fun with your wife :)

skidg8 said...

hihi

cjcm said...

Dia datang....dgn lenggang lenggok nya.... he he

blog jgn tak blog

tedungS said...

gd news, ada org pakai wireless dekat area umah aku ni, so bleh la cilok2. dasar melayu katakan

titi - insyala aku jengok2 blog

ad3k - serabut brade, merangkak bewak dah ni

BP - ala cam tk biasa lak lu ni

tb - thx lad, u hv fun with ur wife too, er...

skid - hohohoheh

cj - SIAP, SIAP heheh

tedungs said...

gd news, ada org pakai wireless dekat area umah aku ni, so bleh la cilok2. dasar melayu katakan

titi - insyala aku jengok2 blog

ad3k - serabut brade, merangkak bewak dah ni

BP - ala cam tk biasa lak lu ni

tb - thx lad, u hv fun with ur wife too, er...

skid - hohohoheh

cj - SIAP, SIAP heheh

Noushy Syah said...

It took me 5mins and 10secs to figure out what's "MELBON" are..hiksss, apakah ianya sejenis masakan..miahahhahaha..

tedungS said...

noush - that was my 1st pronouncation when i came to know that i'd be coming here 6 mths ago khekhe

13may said...

hehehehe...bini datang yea...boleh lepas rindu dendam:D

Syikin said...

salam,

salam kenal. blog hop drp blog OS..

part kanggaru kejar tu yg tak tahan tu :D

oh ya, pasal penghulu istighfar kat entri sblm nikan..ada tertinggal perkataanlah..boleh saya tambah ya.."Khalaqtani wa ana 'abduka wa ana 'ala 'ahdika...."
Bro. tertinggal perkataan 'abduka ni. harap tak marah ya.

tedungS said...

syikin - salam kenal gak. timakasih krn membetulkan, saya pun budak baru belajar ;p

tedungS said...

13 may - ha.. dah tau tanya lagi khehkeh. ko bila lagi brader

Allcarphotos said...

Excellent blog and thanks for the opportunity to share my thoughts here. I am putting together a collection of photos and information on Kia vehicles and so far I managed to cover some of the models, and you will find some cool Kia Spectra photos, Kia Sorento pictures and high resolution Kia Sportage photos. I hope you’ll find the website to be interesting, in case you want to pay it a visit.
Enjoy your day!

Michael R.
Webmaster, All-car-photos.com