Tuesday, July 19, 2011

Krisis Umur

Middle age crisis, bak kata arwah atok aku. Selalunya krisis ni melanda manusia berusia 40-60 thn. Kenapa? Sebab umur dah jadi tua, ditambah dengan perubahan persekitaran, isu-isu kehidupan mahupun sesalan. Apa kena mengena ngan aku yg baru mencecah 4-series ni? Yes off course, 3 hari lepas aku seperti biasa berkejar-kejaran dengan anak2 muda mengejar bola di padang futsal Ampang. Ketereran aku menyekor beberapa gol dan juga kelincahan aku yang sering mengkucar-kacirkan pasukan sendiri menyebabkan aku seolah-olah Safee Sadli yang terer tu.

Itu je aku nak cerita. Tak sangka terer lagi aku ni.


Oh ye, 3 hari lepas tu, baru je 3 minit main ankle aku terpeleot. Sampai la hari ni jalan terdengkut-dengkut kena gelak ngan opis mate. Abis tu, korang nak soh aku main apa? Pompuan? Hohehoheheh

7 comments:

Masy said...

bongek. hahahahah

TedungS said...

ko jeles

shafarina said...

hahaha. kena lebih minum susu ni... kalsium dah kurang!

TedungS said...

shaf, do like susu. makan tulang terus pasni hihi

shafarina said...

senyap balik dah?

TedungS said...

Tak sempat nak update, byk lak kojo tibo2

blackpurple @ jowopinter said...

Dah sampai masa kau kena ambik Gamogen bro.. Hahaha!