Saturday, July 16, 2011

Kambek

Yeah, you got it right. TedungS kambek (come back), tkasih kepada si pompuan ni yg tiba2 bagio semangat kat aku.. Apa aku nak tulis selepas dekat setahun bersawang ni...? Oh ye, aku dh pindah tempat keje baru, jadi opis boi kat KL (bosan mcm sireh) tak boleh dah nak merempit buat satu Malaya berang. Famili tinggal kat Kontan dulu sampai anak aku abis UPSR (membujang? Yeehaawr!) Ketiga, aku semakin hemskem (bukan handsome ye, cer baca betul2 - H E M S K E M). Kejap2 lagi aku lewat blog korang. Adios, Salam, Bueno Sierra.

13 comments:

kawaii_desu said...

Bro.. hahah at u hapdet blog. kita just reply komen je hahah. anyway hemskem ke?? but ai laik barca!!

en_me said...

xper bang, blog bukanlah hakmilik kekalls bhaa.. ahaks

Intan & The Boys said...

welkam bek bro!
:)

TedungS said...

Kawai - hensem tu mmg tak pun haha
en_me - btol bha
intan - tq. eh dulu ko pakai nama apa ek?

TedungS said...

Kure2... haa, baru den konal! hehe

Kujie said...

biasanya org yg baru dpt semangat ni...........boleh melonjak dgn kencang..hihi

TedungS said...

Kujie; wah blogger tegar singgah di tempat aku ni.. Aku ni kecil2an je, SMI katakan.. hehe. Tenkiu for kaming ^_^

arsaili said...

salam wooohooo...apa kabar bro...wahhh bujang di kuala ahahaha...

Masy said...

tak sangka akulah pembangkit semangat. hohohohoho welkem bek bro ted!

oit kt fb aku jgn sebut sgt psl blog, taboo oitttt nanti ramai peminat serang.

TedungS said...

arsaili- yeah, bujang kelana bkan bujang senang heheh

masy - oo.. kira nak sikret sikret la ko ni (ko pun jgn declare aku ada belog gak) haha

shafarina said...

Halooooooooooooooooooooooooo!!


(^-*)

achik said...

welkambek bro.. pasni jgn setahun lagi baru nak update plak.. ;p

TedungS said...

Shafa, Achik: Roger, akan ku cuba'in sedaya upaya dong