Tuesday, February 17, 2009

Limau Nipith

Apa la nak jadi dengan lelaki kat BolehLand ni. Semakin lama, semakin ramai yang aku tengok menjadi 'bencong', satu perkataan Indonesia yang bermaksud auww. Baru-baru ni aku bersama Boss aku melawat anak lelaki dia di salah sebuah MRSM kerana ditimpa kecederaan. Orang tua tu membebellah taknak bagi anak dia main ragbi lagi, tapi bila aku lihat sekumpulan budak-budak lelaki sedang berlatih tarian dengan penuh kebencongannya, aku pun berkata "Boss, saya rasa biar si Banglong tu main ragbi drp jadi mcm bebudak tu.." "Ish.. betul la. Macam Cipan!!"

Tu belum cerita selebriti-selebriti yang terkenal yang pernah aku/kawan aku sendiri alami. Ada setengah tu pakai modal playstation lah, nyanyi karaoke sama-sama lah, tertumpah air kat seluar lah. Dude!!! Ni kena kat kawan aku, "You datang la bilik I, kita main playstation.." Nasib baik tak pergi, kalau tak ter'tarjub' la si telo tu... Tak perlu lah aku sebut siapa nama diorang tu, tak baik menjatuhkan maruah orang. Lagipun aku ni bukannya kaya sangat, kena saman nanti nak bayar apa lain la bulu kaki aku ni emas..

Apa kena mengena dengan Limau Nipith? Ha.. Ni kawan sekolah aku dulu, dia tak boleh sebut 'S' betul-betul. Mesti jadi 'th'. Dia ni pun tergolong golongan tu gak tapi dulu budak-budak mana la aku tau. Sampai sekarang tak kawin-kawin lagi kesian pulak aku tengok dia. Tapi tak semua 'TH' tu bencong lah, mungkin 'co-incident' je lah..

Jom Playthtathen?? HAHAHAHA

13 comments:

puterikurekure said...

hahahaha...
thaya thuka minum thuthu.

:)

achik said...

auwwww.. tak rela yu!!!

Masy said...

hahaha!! aku tingat lak opismate aku kat opis lama, camtu arr.

satu ari kitorang bernetwork mesej (lupe plk ape nama eh tp cam ym laa cume dlm opis je sbb opis xde tenet). borak nyer borak bole plk mamat ni dok kutuk2 aku. ape lagi, aku pon taip:

DIAMLAH KO "THELATHA" (dia sebut Selasa camtu la)

aku 'enter' je, bergegar tingkat atas budak2 lain gelakkan dia. hahahaahah!!!

ILA said...

Uiiii..Mr Ted..byak pgunaan bahasa yg tak ku fahami..;)

Sastri said...

dia lisp ek... just like tigger, kawan poohbear... keskeskes...

13may said...

hahha hahha hahha

~mardihah~ said...

erm......

hehehehe......

AphroditeKuzz said...

im back..!!
wah dah lama tak jejak diri kat sini ...
apa habiaqq???
jgnla cheq..being bencong is not an option ler.
btw, limau nipith single lagi? baguihhh la tu. i pon single lagi..

faridmw said...

salam.. mcm sodap ja limau nipith tu... heheheh

kawaii_desu said...

lawak thungguh la hang ni.

now i can never look at playstation the same way again

Aidura Sofiee said...

salam ziarah.

en_me said...

ahaha.. siann kannns

zafi said...

lawak sungguh!