Thursday, February 28, 2008

Industri Kecil

Salam kepada semua. Baru sebulan aku bersara, aku rasa2 aku nak memblog semula. Tapi secara kecil-kecilan cukup. Sebabnye korang tau2 jelah.. bizimizi. Bila aku baca komen lepas, 17 out of 19 were from the opp gender. Itu yg membuatkan aku bersemangat proton Waja balik ni wohoo.! Duh..

Macam2 jadi sejak aku balik ke tanah Malaya ni. Boleh dibuat cerekarama rasanya. Suuuuma ada, apa lu mau. Kekadang aku rasa macam nak melompat, nak debik, nak peluk, nak pottage, nak mintak mahap... Memang Malaya ni tempat yg unik dan penuh karakter. Apa2pun, perut aku telah mula membesar spt beer gut walaupun aku tak togok menatang tu (dah). Ni semua salah nasi kandar, nasi kampung, ABC, teh tarik, mee goreng mamak, KFC, McD, BurgerKing etc etc (yeah yeah.. blame it on others). Baru2 ni aku mencecah 1o thn I love you too honey. Hujung minggu ni aku akan outstation (again) 2 minggu.

See you all in two weeks time..

27 comments:

kawaii_desu said...

ooooo

dah kembali tak jenguk pon blog kita... kita asyik nampak bro kat blog org lain je huhu

Noushy Syah said...

yeyyyy...welcome back...as long as you update,from time to time, we will always support you, hehhee.

Errr..beer gut oledi?

Yeah rite, blame all the foods!!

Cu around!Take care.

Masy said...

epy eniberseri abg ted!~

welkem bek mishu memuah huahahahha *sile anggap ini gurauan ok

achik said...

wohooo!!! welkambek...

hepi anniversary.. :)

TedungS said...

kawai
eh ada apa, tu la dok pikiaq org lain sgt tu heheh

noush
yea baby, yea. back to the gym!

masy
aku pun mmmuah kat kau gak la, hohehoheh

achik
tkacih.. :p

ah tok said...

rajin itu seseutu yang terpuji.

Aku Bukan Bidadari said...

hahaha perut membuncit eh?? ekekekekekee

Ku Ina ~Jentayutiara said...

Welcome back... hihihi tmpt jauh lg dikenang inikan pula tmpat bceloteh.

opsss pesanan : klu dah rasa naik 2 rajin2 berxcse nk ke opis jgn naik lif naik tangga ya!

blackpurple @ jowopinter said...

Kau mementingkan gender rupanya. Diskriminasi sungguh...!

13may said...

hehhe...bila nak perbesaq industri nih..hehhe

TedungS said...

ahtok
betul tu, tp biasala melayu ni dasar pemalas haha

tiara
tu penyakit buatan sindri tu heheh

jentayu
opis aku single storey je, tkdak stair :p

BP
sebenonya takla bro..

...tapi ye la kot haha

13may
cukup la peniaga SMI ni, modal pun kecik hehe

kawaii_desu said...

eleh may dok tanya org... yg dia pon serupa jugak..

Sastri said...

yeahhhh... u're backkkk!

welcome back...

Happy 10th Anniversary... :D

semoga berkekalan sehingga akhir hayat...

paling tak suker when u mentioned burger king, dah nak masuk 2 tahun tak mamam burger king tau... asyik tak berkesempatan jer... huhuhu...

skidg8 said...

bagus.

balik. jgn tak balik:)

err... (dah)? ish ish... jgn bang. berdosa bang...

TedungS said...

kawai

ye ke? heheh

sas
yeay....! mmg burger king the best and the sinnest hehe

skid8
dah tu maksud dia dh tk buat cek ;p

TedungS said...

kawai

ye ke? heheh

sas
yeay....! mmg burger king the best and the sinnest hehe

skid8
dah tu maksud dia dh tk buat cek ;p

puterikurekure said...

hohoh...

kaum kami jugak yang membangkitkan selera kamu untuk berblogging kembali ya!

baguss!

aria ayumi said...

aduhai. encik ted jap ade jap takde. huhu. kebizian yek? pe pun, welkam back :D

hepi enibeseri :D

TedungS said...

kure2
hehe.. tau takpe

aria
sy mcm biskut oreo gak ni

kawaii_desu said...

bila ditengok tahun anni9versary tu baru la diri sedaq tuan tedungS ini dah dimamah usia rupanya hehe (dlm erti kata lein, dah kerepot hehe)

Noushy Syah said...

wowooo..must be snoring now..or exercise in gym??lolz!

TedungS said...

kawai
aitt.. lagi penuh berisi tau haha

noush
no time to snoring babe. in a month time the packs are back! :p

Noushy Syah said...

Your cbox missing eh?

Hapy voting and have a gr8 weekend my friend.

tintaHati said...

selamat ulangtahun perkahwinan... moga terus maju kedepan...hehehe... ;D

kawaii_desu said...

ait dah senyap balik?

faridmw said...

salam..
bagus la dah balik.. moga bertambah orang yang leh membangunkan negara...

TedungS said...

tinta
tkacih.. lama dah aku kawin ni. bleh satu lagi dah haha

noush
byk spam la, tho i dont mind spanking haha

kawai
kan dh cakap 2 minggu skali cik..

farid
ya betol, malaysia boleh