Saturday, November 20, 2010

Roh Sukan

Hari ini tonsil aku bengkak lagi. Terimakasih kepada:

1. AzizulHasni
2. Tim Hoki
3. Lee Chong Wei
4. Koo Keng Kiat/Tan Boon Heong

Memang mamat2 tu semua Da Man. Salute! Tak kisah la kalah beregu tu, but lost with style kata arwah nenek aku. Wei L.C? No further comment, bak kata arwah atok kau. Tapi yang paling ‘best’ sekali ialah satu permainan ni. Siapa punya idea yang ‘bernas’ lah suruh buat taktik provoking tu. Mungkin otak diorang letak kat kepala satu lagi kot. Terimakasih kat diorang, sporting sportsmen mcm No1-4 akan dipandang senget. Sesenget pasukan yang dikatakan bertaraf dunia, tapi ngan S.Korea yang baru 2-3 thn main dah kelam kabut macam kantoi bini nampak keluar ngan amoi (bukan aku la..)



9 comments:

Nida said...

salam....

Terima kasih sudi terbang ke DiBumi Albany....

Kuantan???? Kawasan mana ye sebab kami juga menetap di Kuantan

en_me said...

majulah sukan untuk negara ghiteww..

puterikurekure said...

wah2...dasat no semangat kesukanan ko.

arianna adrizal said...

ha kantoi...

cik biskut said...

encik ted,

apa khabar? saya sudah berpindah. :)

-akirasuri-

kuina said...

tedung jugak yg tetap berbisa.... ahak ahak...

faridmw said...

salam... sukan menyihatkan badan.. klu tak sakit tu bukan sukan namanya.. heheheh

zafi said...

it has been ages tak masuk blog ni. how r u bro?

Masy said...

org da cite bola dah ni.. apdet2