Thursday, November 18, 2010

Eidul Mubarak


Salam semua

Masyallah, lama sungguh blog aku ni tak terjengah. Sejak adanya MukaBuku, terus terbuku si Tedung yang pernah menduduki carta Top Ten UK (Ulu Kelang) Billboard tempat yg ke 1782. Nanti aku cuba-cuba lawati semula mengikut kemampuan. Banyak juga kisah2 yang boleh aku kongsi gelap bersama korang peminat-peminat setia aku yang tak berhenti-henti memanggil namaku dalam tidur mu.

Akhir kata, Eidul Mubarak dari aku sekeluarga:)

11 comments:

Masy said...

start2 je ayat dah memuakkan hahaha. oit add laa kat fb, layan sorg2 watpe :p

arianna adrizal said...

salam.. ada lg rupanya.. hehe

achik said...

welkambek! ;p

TedungS said...

Haha.. kawan-kawanku yg masih aktif membelog. Pekaba kowang sume?? Muak eh? Hahaha...!

puterikurekure said...

selamat hari raya! ada rupanya ko eh. ingatkan dah takmo berblogging lagi dah. hehe.

en_me said...

xper bro.. blog bukanlah hakmilik kekalls.. ehehe

TedungS said...

kure2- tu la, tetiba terajin lak aku jenguk blog ni :P

enme - btoi tu :)

blackpurple @ jowopinter said...

Jom kita sama-sama buat comeback...haha!

TedungS said...

BP - Yok! Pendek2 udah le, lama tak merapu dah ni hehe

kuina said...

singgah la ladangf saya yer.. klu sudi jadi jiran... errrrrkkkk

kawaii_desu said...

add la kita di mukabuku :)